İbrahim Tatlıses resmen duyurdu! 70'inden sonra 4. evlilik mi?

İbrahim Tatlıses sanatsal faaliyetlerinin yanı sıra özel hayatı ile de gündeme gelen isimler arasında. Daha önce 3 kez evlilik yapan İbrahim Tatlıses yeniden nikah masasına oturacağının sinyallerini verdi.

İbrahim Tatlıses resmen duyurdu! 70'inden sonra 4. evlilik mi?
İbrahim Tatlıses resmen duyurdu! 70'inden sonra 4. evlilik mi?
GİRİŞ 16.08.2023 16:03 GÜNCELLEME 16.08.2023 16:03
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

1968'den beri müzik hayatının içinde yer alan Türk Halk Müziği sanatçılarının en efsaneleri arasında olan İbrahim Tatlıses 71. yaşını yaşadığı şu günlerde akılda kalıcı bir itiraf ile gündeme geldi.

Hem türküler, hem sahne performansı ile ülkede en sevilen sanatçılardan biri olan İbrahim Tatlıses özel hayatı ile de gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü sanatçı yaptığı son açıklama ile konuşulur hale geldi.

Serdar Ortaç'ı yıkan haber! Tırla çarpışan Tan Taşçı ölümden döndüSerdar Ortaç'ı yıkan haber! Tırla çarpışıldı, ölümden dönüldü

İbrahim Tatlıses yaptığı açıklamada, her an sürpriz bir evlilik yapabileceğini ve bu evliliğin uzak bir zamanda olmayacağını duyurdu. Ayrıca, 'Teklik Allah'a mahsustur, "Etrafım tabi ki kalabalık, biraz kafamı dinlemek istiyorum, kafamı." şeklinde de konuştu. 

3 EVLİLİK 7 ÇOCUK

Bugüne dek resmi olarak 3 kez nikah masasına oturan İbrahim Tatlıses ilk evliliğini Adalet Durak ile 2. evliliğini ise Perihan Savaş ile yaptı. Son evliğini ise 2011 ile 2013 arasında Ayşegül Yıldız ile sürdürdü. 

Tatlıses'in Ahmet Salim, Gülşen Sara, Gülden Ferrah, Melek Zübeyde, Dilan, İdo ve
Elif Ada isminde 7 çocuğu bulunmaktadır. 

İBRAHİM TATLISES'İN YENİ EŞİ KİM?

İbrahim Tatlıses yakın zamanda bir evlilik yapacağını açıkladı ve müstakbel eşi hakkında bir bilgi paylaşmadı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 30
  • Abdullah KUL 8 ay önce Şikayet Et
    Kimse kimsenin yerine karar alamaz. Adamın özel hayatıdır, aldığı karara saygı duymak lazım. Eleştirmek ve hakaret etmek bize düşmez. Aldığı karar onu bağlar hayırlı olsun.
    Cevapla
  • Mehmet 8 ay önce Şikayet Et
    Çok mu önemli bu adam
    Cevapla
  • zafergülten 8 ay önce Şikayet Et
    artık sana eşden çok iyi bir bakıcı lazım,bi yatalak oldunmu altını değiştirecek,yemeğini suyunu verecek insan lazım.
    Cevapla
  • numan 8 ay önce Şikayet Et
    Bunu bir hoca deseydi yer gök inletirdi laisizler.
    Cevapla
  • MUSTAFA 8 ay önce Şikayet Et
    Şaşırdık mı? hayır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...