Müge Anlı'dan beklenen haber geldi! Müge Anlı'nın ne zaman başlayacağı ilan edildi

ATV ekranlarının yıllara medyan okuyan programı Müge anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona hazırlanıyor. Oldukça büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Müge Anlı'nın programının başlayacağı tarih netlik kazandı.

Müge Anlı'dan beklenen haber geldi!  Müge Anlı'nın ne zaman başlayacağı ilan edildi
Müge Anlı'dan beklenen haber geldi! Müge Anlı'nın ne zaman başlayacağı ilan edildi
GİRİŞ 11.08.2023 08:57 GÜNCELLEME 11.08.2023 08:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

2008'den beri yayın hayatına devam eden ve Türkiye'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı olarak tespit edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezona da gümbür gümbür geliyor. Programın takipçileri ise heyecan içinde yeni sezonun açılmasını bekliyor. 

Yorumcu koltuğunda Rahmi Özkan ve Şevki Sözen'in yer aldığı programda, Müge Anlı da bir sunucu olarak 'En başarılı kadın sunucu' ve 'En iyi gündüz kuşağı programı' ödülleri ile başarı ile adından söz ettiriyor.

Müge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi kim? BiyografisiMüge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi kim? Biyografisi

Bugüne dek 3 Bin 124 bölüm ile 15 sezon boyunca ATV seyircisiyle hafta içi gündüz kuşağı saatlerinde buluşan ve başarılı yayınlara atan Müge Anlı geçtiğimiz sezonu 23 Haziran Cuma günü kapatmıştı. 

2023-2024 sezonunda da yine bomba gibi bölümlerle geleceği tahmin edilen fenomen programın başlama tarihi ise oldukça merak edildi. Programın takipçileri, çok sayıda yarım kalan dosyanın aydınlanmasını bekliyor. 

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLIYOR 2023?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00'da başlıyor. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • ASİLBEY@06ÇUBUK 8 ay önce Şikayet Et
    Ne kişisel bazda nede Topluma zerre kadar yararı olmayan , genelde kişileri ilgilendiren bu proğram neden seyredilir anlamış değilim.
    Cevapla
  • Ahmed Önal 8 ay önce Şikayet Et
    Keşke yasaklansa bu memleketimizin askeri var polisi var hemde çook başarılılar.Bu kadında kim yaa.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 8 ay önce Şikayet Et
    Seyretmiyorum. Ancak bu tur programlarin faydasi kadar insan pisikolojisine ZARARININ oldugunu dusenenlerdenim. Yayinlanacaksa da saat 23:00 dan sonra yayina girmesi uygun olur.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 8 ay önce Şikayet Et
    Yorumcu koltuğunda Arif hocayıda görmek istiyoruz. Dört gözle bekliyoruz.
    Cevapla
  • 3466 8 ay önce Şikayet Et
    istemiyoruuuuuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok