Serdar Ortaç'ı yıkan haber! Tırla çarpışan Tan Taşçı resmen ölümden döndü...

Serdar Ortaç ile birlikte 'Benim Gibi Olmayacak' şarkısını birlikte seslendireni Tan Taşçı'nın trafik kazası geçirdi. Sezen Aksu ve Ferdi Tayfur gibi birçok ismin şarkılarını seslendiren Tan Taşçı'nın sağlık durumu ise oldukça merak edildi.

Serdar Ortaç'ı yıkan haber! Tırla çarpışan Tan Taşçı resmen ölümden döndü...
Serdar Ortaç'ı yıkan haber! Tırla çarpışan Tan Taşçı resmen ölümden döndü...
GİRİŞ 14.08.2023 17:07 GÜNCELLEME 14.08.2023 17:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2005'ten beri aktif olarak müzik dünyasının içinde yer alan Tan Taşçı akıl almaz bir kaza ile gündeme geldi.  41 yaşındaki şarkıcının bulunduğu araç tır ile çarpıştı. Burdur'da yaşanan kaza endişe dolu anlara yaşattı.

Pop ve Türk sanat müziği sanatçıları arasında yer alan Tan Taşçı, Burdur'un Bucak ilçesinde menajeri ve bir arkadaşı ile birlikte yolculuk ediyordu. Ünlü şarkıcının bulunduğu araç bir tır ile çarpıştı. 

Müge Anlı'dan beklenen haber geldi!  Müge Anlı'nın ne zaman başlayacağı açıklandıMüge Anlı'dan beklenen haber geldi! Müge Anlı'nın ne zaman başlayacağı açıklandı

Tan Taşçı

Kazanın hemen ardından olay yerine polis ekipleri ve sağlık görevlileri intikal etti. Ünlü şarkıcı ve kazada yanında bulunan Ecmel Kayahan ve Mahmut emre apar topar hastaneye kaldırıldı. 

2011'de Serdar Ortaç ile birlikte Benim Gibi Olmayacak' şarkısını seslendiren Tan Taşçı'nın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Serdar Ortaç ve Tan Taşçı

TAN TAŞÇI KİMDİR?

Tan Taşçı 30 Ekim 1981'de Almanya'da dünyaya geldi. Aslen Ankaralı'dır. Liseden sonra Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı şan dersleri ve  Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Şan bölümünde eğitim aldı. Halk müziği ve sanat müziği korolarında yer aldı.

İlk albümü 2005'te çıkardı ve bugüne dek çok çok sayıda single ve albüme imza attı. Sezen Aksu'nun 'Geçer' şarkısı, Ferdi Tayfur'un 'Sanma ki şarkısı ve Aysel Gürele'nin 'Ara Ara' şarkılarını yorumlayarak adından söz ettirdi. 

Yalı Çapkını Ferit'in aylık ücreti ağızları açık bıraktı! Seyran'dan daha az kazanıyorYalı Çapkını Ferit'in aylık ücreti ağızları açık bıraktı! Seyran'dan daha az kazanıyor

Tan Taşçı trafik kazası

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • diloşcuk 4 ay önce Şikayet Et
    Benim gibi olmayacak muhteşem şarkıydı hala da öyle 6 sene sonra Çakal şarkısına yeni düet ile devamı geldi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!