Kim Milyoner Olmak İster'de büyük şok! Kimse bunu beklemiyordu

ATV ekranının fenomen programları arasında yer alan Kim Milyoner Olmak İster'de ender rastlanan anlar yaşandı. Yarışmacı seyirciye sorduğu soruya verdiği cevaptan dolayı beklenmedik bir şekilde eleme yaşadı. Stüdyodakilerin ağzı açık kaldı.

Kim Milyoner Olmak İster'de büyük şok! Kimse bunu beklemiyordu
Kim Milyoner Olmak İster'de büyük şok! Kimse bunu beklemiyordu
GİRİŞ 10.08.2023 09:08 GÜNCELLEME 10.08.2023 09:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ATV ekranında 8 Ağustos akşamı seyirci ile buluşan Kim Milyoner Olmak İster'de sık rastlanmayan bir olay yaşandı. Esra Doğan isimli yarışmacı seyirci joker hakkını kullanmak isteyince olanlar oldu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yayın hayatına devam eden Kim Milyoner Olmak İster' Esra Doğan isimli bir yarışmacı katıldı. Baraj sorularını rahatlıkta geçen yarışmacı 3. soruda seyirciye soru sorma joker hakkını kullanmak istedi.

Tolgahan Sayışman'dan radikal karar! Artık Türkiye'de yaşamayacak...Tolgahan Sayışman'dan radikal karar! Artık Türkiye'de yaşamayacak...

Oldukça kolay gibi görünen bir soruda, stüdyoda bulunan seyircilerin de kafası büyük ölçüde karıştı. Genellikle seyirciye soru sorma durumlarında, doğru cevaba ulaşabilmek çok daha rahat ve hızlı olabilirken, bu kez tam tersi oldu.

Sorulan soruda, 'O zamandan beri anlamına gelen ve 'o gün' şeklinde başlayan deyimin ne olduğu soruldu. Şıklarda ise şöyleydi:

  • A- O gündür

  • B- Dündür

  • C- Bugündür

  • D- Yarındır

Seyircilerin %43'ü 'O gündür', %34'ü ise 'Bugündür' cevabını verdi. Esra Doğan ise, seyirciye güvendi ve 'A- O gündür' şıkkını tercih etti. Ancak seyirci bu kez yanıltmıştı. Sorunun doğru yanıtı 'Bugündür' idi. 

Beklenmedik bir şekilde yarışmadan elenen Esra Doğan ve stüdyodakiler şaşkın anlar yaşadı. Yarışma sonunda, yarışmacı Doğan 2 Bin TL ile stüdyodan ayrıldı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • ere 8 ay önce Şikayet Et
    heyecan iyi değil.?
    Cevapla
  • sefer 8 ay önce Şikayet Et
    demekki Türkiyedeki insanlarda algi problemi var cogunlukla
    Cevapla
  • coban 8 ay önce Şikayet Et
    ben gurbetci olarak bile daha ilk basinda beri C-SIKKI oldugnu bildigim halde Türkiyede yetisip büyüyenler bunu nasil bilemez pek anlamis degilim.. Türkiyedeki egitim ve sosyallesme bu kadarmi kötü ? o gün bügündür arkadaslar ben bu kanaate vardim.. siz ne dersiniz ?
    Cevapla
  • Galatasaraylı 8 ay önce Şikayet Et
    Bence yarışmacıda seyircide soruyu anlamamışlar.
    Cevapla
  • mehmet 8 ay önce Şikayet Et
    seyirci yarışmacıyı sevmemiş galiba, gitsin diye oy atmış sanki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Körfez'de dengeleri değiştirecek, peş peşe geldiler! 2 ülkeden Baykar'a kritik ziyaretler
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı