Masterchef'teki bu ayrılığı kimse beklemiyordu! Resmen kadrodan ayrıldı

Masterchef'te bir yarışmacının daha kariyeri sona erdi. Masterchef All Star'a damga vuran isimler arasında yer alan yarışmacı resmen ayrıldı. Masterchef'ten elenen yarışmacı ise en çok konuşulan gündem konuları arasına girdi.

Masterchef'teki bu ayrılığı kimse beklemiyordu! Resmen kadrodan ayrıldı
Masterchef'teki bu ayrılığı kimse beklemiyordu! Resmen kadrodan ayrıldı
GİRİŞ 08.08.2023 10:37 GÜNCELLEME 08.08.2023 10:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TV8'in geleneksel yarışma programlarından biri olan Masterchef'te All Star en başarılı yarışmacıları adeta birbiriyle çarpıştırıyor. Masterchef'in dördüncü haftasında bir yarışmacı daha yarışmaya veda etti. 

2018'den beri her yıl TV8 ekranında izleyici ile buluşan Masterchef All Star'da, kendi döneminde başarılı tabaklara imza atan en iyi yarışmacılar yer alıyor. Her yarışmacının hedefi bu sezonun şampiyonu olabilmek. Ancak bu hedef doğrultusunda istediğini elde edemeyen bir yarışmacı daha hayallerine veda etti. 

Danilo Şef'ten şok eden itiraf! Memleketine mi dönüyor? Danilo Şef'ten şok eden itiraf! Memleketine mi dönüyor?

HAFTANIN KAZANANI MAVİ TAKIM OLDU

Mavi takımın kaptanlığını Esra, Kırmızı Takım'ın kaptanlığını ise Gamze yaptı. Kıyasıya mücadelenin ardından tüm haftanın galibi 2-1 skor ile Mavi takım oldu. 

BU HAFTA POTADA KİMLER VAR 

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi takım oldu. Kaybedenler takım arasında yapılan bireysel dokunulmazlık oyununun sonunda kazanan Tolga oldu. Tolga potaya Tanya'yı gönderdi. Ekip içinde yapılan oylama neticesinde ise ikinci aday Mert oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununun da büyük mücadele devam etti. Bu oyunda da kazanan yine Mavi takım oldu. Bu oyun sonucunda haftanın galibiyetini elde eden Mavi takım oldu. İkinci kez bireysel dokunulmazlık oyununa giden Kırmızı takımda kaptan Gamze birinci oldu. Gamze eleme adayı olarak Eray'ı belirlerken, takımın potaya gönderdiği isim Eda oldu.

Haftanın son dokunulmazlık oyununda ise her iki takımda da büyük sıkıntılar yaşandı. Oyun sonucunda Kırmızı takım galibiyeti elde etti. Mavi takımda oynanan dokunulmazlık oyununda Azize bireysel dokunulmazlık sahibi oldu. Azize Berker'i potaya gönderirken, Çağatay da 6. eleme adayı olarak takımda belirlendi. 

Öteki yarışmacılar arasında yapılan yarışma sonucunda ise Esra 7. isim olarak potaya gitti. 

Tüm bunların sonucunda bu haftanın gitme adayları şunlar:

  • Tanya

  • Mert

  • Eray

  • Eda

  • Berker

  • Çağatay

  • Esra

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (6 AĞUSTOS) 

Masterchef All Star'da elenen yarışmacı Berker oldu. 

Berker'in yerine kadroya dahil olan isim ise Barbaros Yoloğlu oldu.

Masterchef Barbaros kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Masterchef Barbaros'un eşi...Masterchef Barbaros kimdir ve nerelidir? Eşi kim?

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Geçen hafta Masterchef'e veda eden yarışmacı Büşra Zambak olmuştu. 

Masterchef Büşra kimdir ve nerelidir? Masterchef Büşra kaçıncı oldu? Bitografisi... Masterchef Büşra kimdir ve nerelidir? Masterchef Büşra kaçıncı oldu? Bitografisi...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • nireli 8 ay önce Şikayet Et
    ÇOK ÖNEMLİ bir haber
    Cevapla
  • ahmet 8 ay önce Şikayet Et
    bu yarışmayı izliyorum bazen evet ama haber yapılacak birşeyde değil
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 8 ay önce Şikayet Et
    Boş işler boş işler. Haber yapmaya değmez ama demekki seyreden de var.
    Cevapla
  • Ali 8 ay önce Şikayet Et
    Boş işler müdürlüğü Allah akıl fikir versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı