Tolgahan Sayışman'dan radikal karar! Türkiye'yi resmen terk etti

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin Londra'ya taşınmasının ardından Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi de Türkiye'den ayrılmaya karar verdi. Ünlü çiftin ülkeyi terk etme nedeni ise sosyal medyada gündem oldu. İşte konuyla ilgili diğer detaylar...

Tolgahan Sayışman'dan radikal karar! Türkiye'yi resmen terk etti
Tolgahan Sayışman'dan radikal karar! Türkiye'yi resmen terk etti
GİRİŞ 10.08.2023 17:01 GÜNCELLEME 10.08.2023 17:01
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Son günlerde ünlüler Türkiye'den ayrılıp yurtdışına yerleşiyor. Bu akıma katılanlardan biri de Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi oldu. Ünlü çift deprem korkularından ötürü Arnavutluk Cumhuriyeti'ne yerleşti.

Kahramanmaraş merkezli iki deprem, Türkiye'nin adeta korkulu rüyası haline geldi. Uzmanların da İstanbul'da için deprem uyarısı yaptığı şu günlerde İstanbul'dan taşınmalar söz konusu olmaya başladı.

Bu kapsamda depremden kaçmak maksatlı İstanbul'dan ayrışma kararı alan bir isim de Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi... 7 yıldır evliliklerine devam eden çift, Abazi'nin memleketi olan Arnavutluk'a bağlı Tiran'da ve Dhermi'de ev satın aldı.

İstanbul'daki evini ise kapatmayı tercih etmeyen çift, bundan sonraki yaşamını Arnavutluk'ta geçirecek. Alınan bilgiye göre çiftin çocukları Alina ve Efehan da eğitimine orada devam edecek. 

KAYNAK: MİİLİYET
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 61
  • bimerang 8 ay önce Şikayet Et
    korkunun ecele faydası yok. hepimiz öleceğiz.
    Cevapla
  • ahmet 8 ay önce Şikayet Et
    bi daha geri gelenin
    Cevapla
  • MACKALI 61 8 ay önce Şikayet Et
    Hakli Türkiyede cok $ey kabak tadi veriyor..Cok sabirsiz´saldirgan´gürültülü ahlaksiz terbiyesiz kültürüden cok uzak hatta kültürün kalmadigi millet olduk,,
    Cevapla
  • coban 8 ay önce Şikayet Et
    Türkiyenin en büyük nankörü Hakan Sükürdür..
    Cevapla
  • Denizci 8 ay önce Şikayet Et
    Bu Ülkenin kaymağını yiyip yurt dışı... Gidin bakalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti içinde neler oluyor?
Çin'de otoyol çöktü: Onlarca ölü ve yaralı var