Can Yaman’ın en acı günü! Ölüm haberiyle İtalya’dan apar topar döndü…

Uzun bir süredir İtalya'da yaşayan ünlü oyuncu Can Yaman, aldığı acı haberle apar topar İstanbul’a döndü. Ani gelen ölüm haberiyle yıkılan ünlü oyuncu cenaze törenine katıldı…

Can Yaman’ın en acı günü! Ölüm haberiyle İtalya’dan apar topar döndü…
Can Yaman’ın en acı günü! Ölüm haberiyle İtalya’dan apar topar döndü…
GİRİŞ 20.08.2023 11:06 GÜNCELLEME 20.08.2023 13:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Erkenci Kuş, Bay Yanlış, Dolunay gibi dizileriyle adını duyuran ve hayran kitlesini oluşturan Can Yaman, oyunculuk kariyerini devam ettirmek için 1 yılı aşkın süredir İtalya'da yaşıyor. Aldığı ölüm haberiyle yıkılan Can Yaman, 1 yıl aradan sonra İstanbul'a döndü.

Onur Büyüktopçu’dan büyük sitem! “O kadar reyting kazandırdım ama teklif gelmiyor!”Onur Büyüktopçu’dan büyük sitem! “O kadar reyting kazandırdım ama teklif gelmiyor!”

CAN YAMAN’IN ACI GÜNÜ!

Ünlü oyuncunun dedesi Reşat Yaman vefat etti. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın da babası olan Reşat Yaman, Beşiktaş Divan Kurulu üyesiydi.

Son zamanlarda ilk sezonu reyting rekorları kıran "Viola Come Il Mare" dizisinin ikinci sezon çekimlerine başlayacak olan Can Yaman, acı haberi alır almaz soluğu İstanbul'da aldı. Suadiye Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninde dedesini son yolcuğuna uğurladı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • yusuf 8 ay önce Şikayet Et
    görüntüsünden başka bir yeteneği yok.kabiliyet sıfır..
    Cevapla
  • Fani 8 ay önce Şikayet Et
    Ölümden ibret alıp ahirete hazırlanmak lazım. Fakat nefs dünyaya bağlanıp ölümü düşünmek istemiyor. Ama ölüm ani gelir. Araba, telefon, yat, kat mezara girmez, girse de fayda etmez..
    Cevapla
  • oflu baba 8 ay önce Şikayet Et
    INNA LILAHI VE INNA ILEYHI RACIUN bundan kacis yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Yıldızların altında tarihi yolculuk