Hastaneye kaldırılan Merve Özbey dua istedi! Merve Özbey’in son sağlık durumu…

Geçtiğimiz günlerde Merve Özbey'den üzücü haber gelmişti. Ünlü şarkıcı, sağlık sorunları yüzünden konserlerini ertelemiş ve bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Sahnelerden uzak kalan Merve Özbey, sevenlerinden dua istedi!

Hastaneye kaldırılan Merve Özbey dua istedi! Merve Özbey’in son sağlık durumu…
Hastaneye kaldırılan Merve Özbey dua istedi! Merve Özbey’in son sağlık durumu…
GİRİŞ 24.08.2023 14:16 GÜNCELLEME 24.08.2023 14:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, geçirdiği ameliyat sonucu meydana gelen komplikasyonlar yüzünden hastanede yatılı tedavi görüyor. Özbey, sosyal medya hesabı üzerinden hastanede kayda aldığı videoyla takipçileriyle dertleşti. Sevenlerinden dua isteyen Merve Özbey, sağlık durumu ile ilgili konuştu…

MERVE ÖZBEY’İN SON SAĞLIK DURUMU

Hastanede tedavi gördüğü için konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını açıklayan Merve Özbey, “Bir süre önce geçirdiğim operasyon sonrası birtakım komplikasyonlar gelişti. Buna yönelik hastanede devam eden tedavi süreci ve doktorların tavsiyesiyle 30 Ağustos'a kadar olan konserlerimi üzülerek iptal etmek zorunda kaldım. Sağlıklı günlerde yeniden buluşmak ve hep birlikte şarkılar söylemek dileğim ile” dedi.

6 AYDIR SÜRÜYOR!

Merve Özbey, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı videoda hayranlarıyla dertleşti ve geçirdiği zor zamanlardan bahsetti. Ünlü şarkıcı; "Dün geceyi zor geçirmiş olsam da bugün enerjik uyandım. Hastanede zaman zor geçiyor.”

“6 ay kadardır sürüyor, bu uzun bir süreç benim için. Biraz durmam gerektiğini fark ettim. Ama durum iyiye gidiyor. En kısa zamanda çocuklarıma ve konserlerime kavuşmak istiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin, güzel haberler vereceğim günleri bekliyorum" diyerek takipçilerinden dua istedi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Ahmet 8 ay önce Şikayet Et
    Allah sizlere afiyetle sahne ve sosyal medyadan uzak hayat nasip etsin
    Cevapla
  • Mete Han 8 ay önce Şikayet Et
    Dua edilmesini istemesi içinde hala manevi birşeylerin bulunduğunu gösteriyor. Dualarımızı gönderelim ve kazanalım. Kaybetmek gibi kolay yolları seçmeyelim. Geçmiş olsun.
    Cevapla
  • İbrâhim Yusuf 8 ay önce Şikayet Et
    Cenâb-ı Hak ile kavgalı bir hayat sür. En ufak bir zorlukla karşılaşınca kendisi için duâ iste. Acaba kendisi duâ edebiliyor mu ki? Yazık. Her şeyi oyuncak hâline getirdiler.
    Cevapla
  • ahmet 8 ay önce Şikayet Et
    ne kadar nankör gibi gözüksede en azından inancı var Allah a sen yargılayamassın kardeş afeden Allah, bilemessin kim ne olacak
    Cevapla
  • 1878 8 ay önce Şikayet Et
    "De ki: “Rabbim! Bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın!”" Mü'minûn Suresi - 118
    Cevapla
  • 1878 8 ay önce Şikayet Et
    "De ki: “Rabbim! Bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın!”" Mü'minûn Suresi - 118
    Cevapla
  • Akla Bak 8 ay önce Şikayet Et
    Sahneye çıkamadığını ne kadar üzüldük tahmin edemezsin.
    Cevapla
  • Mahmut 8 ay önce Şikayet Et
    Derde düşünce dua rahattayken vur patlasın çal oynasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamleleri sonrası İsrail'den Irak komplosu! Ankara darbeyi vurdu gözleri döndü
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı