"Kıvanç Tatlıtuğ da olsan o estetik yapılıyor!" Hayranlar şaşkına döndü…

Şu sıralar Aile dizisi ile ekranlarda boy gösteren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, diğer bütün ünlüler gibi estetik furyasına katıldı. 39 yaşındaki ünlü oyuncunun yeni halini gören hayranları şaşkınlıklarını gizleyemedi.

"Kıvanç Tatlıtuğ da olsan o estetik yapılıyor!" Hayranlar şaşkına döndü…
"Kıvanç Tatlıtuğ da olsan o estetik yapılıyor!" Hayranlar şaşkına döndü…
GİRİŞ 10.09.2023 14:45 GÜNCELLEME 10.09.2023 14:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Modacı Başak Dizer ile 2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz yıl Kurt Efe’yi kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın keyfini yaşadı. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan çift, mutlu evlilik karelerini paylaşmaya devam ediyor. Son paylaşımı gören takipçileri, “Kıvanç da olsan estetik yaptırıyorsun” şeklinde yorumlarda bulundu.

İŞTE KIVANÇ TATLITUĞ DEĞİŞİMİ!

Fiziği ve başarılı oyunculuk performansıyla Türkiye'nin sevilen aktörlerinden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, 2016 yılında Paris'te nikah masasına oturdu. Modacı Başak Dizer’den Kurt Efe adını verdikleri bir bebekleri dünyaya geldikten sonra özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih etti.  

Gözde çift, ara ara sosyal medya hesaplarından paylaşım yapsa da her anlarını takip etmek zor. Son dönemin popüler oyuncusu haline gelen Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ile birliktre rol aldığı Aile dizisinde Aslan karakterini canlandırıyor.

DİŞ ESTETİĞİ YAPTIRDI HAYRANLAR İKİYE AYRILDI!

Geçtiğimiz günlerde bir davete katılan Kıvanç Tatlıtuğ, davette verdiği pozlarda dişleri dikkat çekti. Gülümserken verdiği pozlarda dişlerinin ön plana çıkması konuşuldu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni hali hayranlarını ikiye böldü. Kimileri "Her haliyle güzel" derken, kimileri ise dişlerinin eski halinin daha güzel göründüğünü savundu.

Ünlü oyuncunun değişimiyle ilgili "Kıvanç Tatlıtuğ da olsan estetik yaptırıyorsun" yorumları da yer aldı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • sultan 7 ay önce Şikayet Et
    vay yavrum vay haydi bakalım kaç yıl giderse gitsin sonunda AZRAİL ALEYHİSSELAM VAR yaşlanmakta güzeldir her yaşı doya doya yaşamak lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!