Gamze Özçelik'ten önemli çağrı! "Çok zor insani şartlar altında..."

Oyunculuğu bırakarak kendini hayır işlerine adayan Gamze Özçelik son sosyal medya paylaşımı ile gündeme geldi. Gamze Özçelik Yemen’deki zor insani şartlardan bahsederek çağrıda bulundu.

Gamze Özçelik'ten önemli çağrı! "Çok zor insani şartlar altında..."
Gamze Özçelik'ten önemli çağrı! "Çok zor insani şartlar altında..."
GİRİŞ 20.09.2023 11:07 GÜNCELLEME 20.09.2023 11:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gamze Özçelik, sık sık hayır işlerindeki çalışmalarıyla adından söz ettiren insanlar arasında. Radikal bir karar ile oyunculuğa veda eden eski model ve oyuncu, son sosyal medya paylaşımı ile gündeme geldi. 

41 yaşındaki Özçelik, uzun zamandan beri Umuda Koşanlar Derneği'nde aktif olarak çalışmalar yürütüyor. Sosyal medya hesabı üzerinden Afrikalı çocukları paylaşan Özçelik, fotoğrafın altına 'Benim masalım' notunu düştü.

Şarkıcı Nilüfer karantina altında! Hastalığını sosyal medyadan duyurduŞarkıcı Nilüfer karantina altında! Hastalığını sosyal medyadan duyurdu

Yaptığı yardımlarla herkesin takdirini toplayan Özçelik, Yemen'deki son durumdan "İç savaşlar ve kıtlık sebebiyle halk, çok zor insani şartlar altında yaşamına devam ediyor" diyerek çağrıda bulundu. 

Gamze Özçelik sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, dernek olarak yaptıkları faaliyetlerden şu sözlerle bahsetti: 

Eğitimin her çocuğun hakkı olduğuna inanıyor ve okul materyallerini temin etmede zorlanan çocuklarımıza yönelik desteğimizi sürdürüyoruz. Okul çantası ve kırtasiye desteklerimizden biri de Yemen’de gerçekleşti. Bin adet kırtasiye çantasını ihtiyaç sahibi çocuklarımıza teslim ettik.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • MEHMET 7 ay önce Şikayet Et
    Maşallah kardeşime arkandayız destek verirken yardımda ediyoruz millet olarak,selamlarımla.
    Cevapla
  • Osman 7 ay önce Şikayet Et
    Allah seni her iki cihanda aziz etsin
    Cevapla
  • Emekli 7 ay önce Şikayet Et
    Senin Turkiye deki ailelerden haberin yok sanirim . Once bir vatandasimuz ne halde bir gorsek.
    Cevapla
  • Net Cevap 7 ay önce Şikayet Et
    Kolay kolay kimsenin yapmayacağı iyiliği yapıyor onu bile eleştiriyorsun. Her babayiğidin harcı değil oralarda bulunup iyilik yapmak. Destek ol köstek olma.
    Cevapla
  • Mehmet 7 ay önce Şikayet Et
    Laf ola beri gele. Sanki kendisi birşey yapmış gibi ...
    Cevapla
  • MUHARREM 7 ay önce Şikayet Et
    klavyeden yazmak kolay, madem ülkemizdekilerin durumunun farkındasın, o zaman sen ne yaptın diye sormazlar mı adama
    Cevapla
  • Mücahit Çakır 7 ay önce Şikayet Et
    Onlara da sen yardım et .. ediyor musun ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu