Ezgi Mola'dan bomba itiraf geldi: Psikolojik destek alıyordum...

Masumlar Apartmanı'ndaki Safiye rolü ile TRT ekranında seyirci ile buluşan Ezgi Mola samimi açıklamalar yaptı. Oyuncu Ezgi Mola, içinde bulunduğu süreç de dahil olmak üzere her zaman psikolojik destek aldığını itiraf etti.

Ezgi Mola'dan bomba itiraf geldi: Psikolojik destek alıyordum...
Ezgi Mola'dan bomba itiraf geldi: Psikolojik destek alıyordum...
GİRİŞ 25.09.2023 14:03 GÜNCELLEME 25.09.2023 14:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola, bu kez kendi hayat mücadelesinden bahsetti. Yakın zamanda Mustafa Aksakallı ile nikah masasına oturan çift şimdi de bebeklerini kucaklamaya hazırlanıyor.

8 aylık hamile olan Ezgi Mola, eşiyle birlikte bir lansmana katıldı. Gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen oyuncu hamilelik süreci ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. 

Mustafa Sandal'ın kiralamadığı araba başına bela oldu! Eski eşiyle mahkemelik olduMustafa Sandal'ın kiralamadığı araba başına bela oldu! Eski eşiyle mahkemelik oldu

"HERKES TAVSİYE VERİYOR"

Yeni bir hayat hazırlanan ve bebek bekleyen annelere, herkesin bir tavsiye vermesinden yakınan oyuncu Mola, "Herkes tavsiye veriyor. Bilmediğim bir dünyaya girdim. İnsanın kendi annelik sezgilerine dayanarak ilerlemesi gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

Gamze Özçelik'ten önemli çağrı! 'Çok zor insani şartlar altında...'Gamze Özçelik'ten önemli çağrı! "Çok zor insani şartlar altında..."

"PSİKOLOJİK DESTEĞİ HER ZAMAN ALIYORDUM"

Ezgi Mola, bir de hamilelik dönemiyle ilgili psikolojik destek aldığını itiraf etti. Mola konuya ilişkin "Psikolojik desteği bu süreçte değil her zaman alıyordum, bu hepimiz için önemli." şeklinde konuştu. 

BEBEĞİNİ REKLAMDA MI OYNATACAK?

Oyuncu Mola, bebeğinin reklam filmlerinde yer alıp almayacağına ilişkin soruya ise şu yanıtı verdi: Onun adına karar vermek istemem, ileride bana ‘Neden böyle yaptın?’ diyebilir.

Şarkıcı Nilüfer karantina altında! Hastalığını sosyal medyadan duyurduŞarkıcı Nilüfer karantina altında! Hastalığını sosyal medyadan duyurdu

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Ahmet Ak 7 ay önce Şikayet Et
    Oynayanlar destek alıyor, ya izleyenler. Kaybedilen nesiller
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü