Mustafa Sandal'ın kiralamadığı araba başına bela oldu! Eski eşiyle hakim karşısına çıkacak

Mustafa Sandal eski eşi Emina Jahovic ile mahkemelik oldu. Mustafa sandal boşanma protokolünde yer alan araba kiralama yükümlüğünü yerine getirmediği için Jahovic tarafından dava edildi.

Mustafa Sandal'ın kiralamadığı araba başına bela oldu! Eski eşiyle hakim karşısına çıkacak
Mustafa Sandal'ın kiralamadığı araba başına bela oldu! Eski eşiyle hakim karşısına çıkacak
GİRİŞ 25.09.2023 09:28 GÜNCELLEME 25.09.2023 09:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal 5 yıl önce boşandığı eşiyle yeniden davalık oldu. Oyuncu Emina Jahovic, boşanma protokolünde yer alan araç kiralama yükümlüğünü yerine getirmeyen Mustafa Sandal'a dav açtı.

Mustafa Sandal 2018'de boşanmadığı eşi Emina Jahovic ile olan nafaka davasının ardından yeni bir dava sürecine daha girdi. Çiftin boşanma protokolünde, Mustafa Sandal'ın Emina Jahovic ile çocuklarının ihtiyaçları için bir otomobil kiralayacağı veya 275 bin lira değerinde bir otomobil (enflasyona göre değişebilecek bir rakam) satın alması maddesi yer alıyordu.

Şarkıcı Nilüfer karantina altında! Hastalığını sosyal medyadan duyurduŞarkıcı Nilüfer karantina altında! Hastalığını sosyal medyadan duyurdu

Mustafa Sandal

Gamze Özçelik'ten önemli çağrı! 'Çok zor insani şartlar altında...'Gamze Özçelik'ten önemli çağrı! "Çok zor insani şartlar altında..."

Boşanma gerçekleştirdikten sonra bir süre araç kiralaması yapan ünlü şarkıcı, pandemi döneminde aracı geri aldı. Daha sonrasında da protokol dışı hareket eden Mustafa Sandal, eski eşiyle yeniden davalık oldu.

EMİNA JAHOVİC DAVA AÇTI

Emina Jahovic, 654 bin 277 lira 91 kuruşu faiziyle birlikte ve yüzde 20’den az olmamak kaydıyla icra inkâr tazminatını talep ederek dava açtı. Konuya ilişkin detaylı açıklamayı ise Jahovic'in avukatı Oğul Şahin Ateş yaptı. İşte o açıklama:

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic

Müvekkil, kendi imkânlarıyla araç temini yoluna gitmiştir. 2021 Ocak ve 2022 Haziran ayı arasında müvekkil hissedarı olduğu şirketten araç kiralamıştır. Bu zamana kadarki kiralama bedeli ve yakıt giderlerinin tahsili için Mustafa Sandal aleyhine icra takibi başlatılmıştır. Araç teslim borcuna aykırı davranan Mustafa Sandal yüzünden müvekkil bir başka kişiden araç istemiş ve 2022 Ağustos ayı ve sonrasında yeniden araç kiralamış ve ücretlerini kendisi ödemiştir. Mustafa Sandal, aleyhine başlatılan iki ayrı icra takibine itiraz edince takip durmuştur. Mustafa Sandal’ın icra müdürlüklerine yaptığı itirazların iptalini istiyoruz. Alacak ve icra takibiyle birlikte toplam 654 bin 277 lira 91 kuruşun faiziyle birlikte Mustafa Sandal’dan tahsilini istiyoruz. Ayrıca yüzde 20’den az olmamak kaydıyla icra inkâr tazminatına hükmedilmesini talep ediyoruz.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Kaan 7 ay önce Şikayet Et
    Onun arabası var, Bastımı gaza gidiyo zaten.
    Cevapla
  • fatih 7 ay önce Şikayet Et
    ulan evlensen ömrün boyu soru işareti. paramı benmi. ondan sonra ayrıl ömür boyu para ver. o da gitsin başkasıyla. kadın erkek aynı durum. çok kötü be.
    Cevapla
  • Hasan 7 ay önce Şikayet Et
    Her türlu cekiyoruz be aga
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!