Perihan Savaş annesi ile ilgili itirafta bulundu ! Meğer Dilek Taşı'ndaki Macide Hanım...

Perihan Savaş, Kanal D ekranında başlayan ve büyük ses getiren dizisi Dilek Taşı dizisi hakkında şoke eden bir itiraf ile gündeme geldi. Dizide Macide karakterini canlandıran Perihan Savaş, dizideki rolünü annesine benzetti.

Perihan Savaş annesi ile ilgili itirafta bulundu ! Meğer Dilek Taşı'ndaki Macide Hanım...
Perihan Savaş annesi ile ilgili itirafta bulundu ! Meğer Dilek Taşı'ndaki Macide Hanım...
GİRİŞ 26.09.2023 13:43 GÜNCELLEME 26.09.2023 13:43

1971'ten günümüze dizi ve filmlerde oyunculuk performansı sergileyen Perihan Savaş, Kanal D ekranında izleyici ile buluşan, 12 Eylül Darbesi'ni konu alan Dilek Taşı dizisindeki rolü ile adın söz ettiriyor. 

66 yaşındaki oyuncu verdiği röportajda, Dilek Taşı hakkında samimi açıklamalar yaptı. Oyuncu Savaş, bu dizinin çok özel olduğunu ve özen gerektirdiğini vurgulayarak, "980’leri merak edenlerin özellikle yeni neslin mutlaka izlemesi gerekiyor" dedi.

Ezgi Mola'dan bomba itiraf: Psikolojik destek alıyordum! Ezgi Mola'dan bomba itiraf: Psikolojik destek alıyordum!

Dizi hakkında genel açıklamasının ardından Dilek Taşı'nda canlandırdığı karakter hakkında değerlendirme yapan oyuncu Perihan Savaş'ın annesi hakkında itirafı şoke etti. 

Mustafa Sandal'ın kiralamadığı araba başına bela oldu! Eski eşiyle mahkemelik olduMustafa Sandal'ın kiralamadığı araba başına bela oldu! Eski eşiyle mahkemelik oldu

"BENİM ANNEM DE MACİDE GİBİ DESPOT BİR KADINDI"

Dizide Macide Rona karakterine hayat veren Savaş, dizideki rolünü annesine benzettiği açıkladı. Ünlü oyuncu, konuya ilişkin "Benim annem de Macide gibi despot bir kadındı. Macide de öyle, hep aileyi idare eden, sevgisini fazla göstermeyen, sadece evin içindeki durumları halleden evin dışında da aynı halini devam ettiren bir kadın" ifadelerini kullandı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fide dağıtımında 5 bin kişi, kuyruk oluşturdu
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor