Farah Zeynep Abdullah ile Hande Ataizi birbirine girdi: Herkes herkesi biliyor

Bihter filminin setinde büyük bir kriz patlak verdi. Filmin Bihter'i Farah Zeynep Abdullah ile Firdevs Hanım'ı Hande Ataizi arasında gerginlik yaşandı. İki oyuncu arasında sette yaşanan tartışma gündem oldu.

Farah Zeynep Abdullah ile Hande Ataizi birbirine girdi: Herkes herkesi biliyor
Farah Zeynep Abdullah ile Hande Ataizi birbirine girdi: Herkes herkesi biliyor
GİRİŞ 12.10.2023 09:36 GÜNCELLEME 12.10.2023 09:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yayınlandığı dönemde romanı, yine diziye uyarlandığında ise senaryosu ile adından söz ettiren Aşkı Memnu bu kez film oluyor. 'Bihter' ismiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanan Bihter filminin başrolleri arasında büyük kriz patlak verdi. 

1900'lere damga vuran Aşk-ı Memnu adlı romanından uyarlanan Bihter filmi Aralık'ta izleyici ile buluşacak. Filmin hazırlıkları devam ederken, filmin Bihter'i Farah Zeynep Abdullah ile, filmin Firdevs Hanım'ı Hande Ataizi sette büyük bir tartışma yaşadı. 

Farah Zeynep Abdullah kimdir ve nerelidir? Farah Zeynep Abdullah filmleri...Farah Zeynep Abdullah kimdir ve nerelidir? Farah Zeynep Abdullah filmleri...

Farah Zeynep Abdullah

Gülşen Bubikoğlu'nun son hali olay oldu! Sosyal medyada tepkiler gecikmedi Gülşen Bubikoğlu'nun son hali olay oldu! Sosyal medyada tepkiler gecikmedi

Alınan bilgiye göre dizide anne kıza hayat veren Farah Zeynep Abdullah ile Hande Ataizi'nin yıldızları hiç barışmadı ve çekimler sırasında da bir takım sıkıntılar yaşayarak tartıştı. 

HANDE ATAİZİ'NDEN AÇIKLAMA!

Geçtiğimiz hafta sonu Nişantaşı'nda gazeteciler ile karşılaşan Hande Ataizi, kendisine yöneltilen sorulara yanıt vermeyi ihmal etmedi. Ünlü oyuncu, Farah Zeynep Abdullah ile sette yaşanan tartışma ile ilgili soru karşısında Camdaki Kız gibi bir ekibi bulmanın zor olduğunu ifade etti. 

Hande Ataizi

İşte Hande Ataizi'nin o cevabı: 

Güzel çok güzel bir film yaptık, çok güzel bir dünya kurdu yönetmenlerimiz… Onun dışında zaten çok iyi bir yapımla çalışmanın konforunu yaşadık doğrusunu söylemek gerekirse… Onun için negatif şeyler söyleyip konuyu başka yere getirmenin bir anlamı yok. Herkes herkesi biliyor… Ne diyeyim ki, yorum yok… Güzel bir film yaptık. Tabii ki Camdaki Kız gibi bir ekibi bulmak çok zor… Biz hala WhatsApp grubunda birbirimizle yazışmaya ve görüşmeye devam ediyoruz…

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Bülent Soy 6 ay önce Şikayet Et
    Hande Ataizinin oynadığı hangi film ahlaki
    Cevapla
  • Nazlı 6 ay önce Şikayet Et
    Ahlaksız filmi anlata anlata bştiremediler daha ne kadar yayınlayıp yayacsklar
    Cevapla
  • anana 3 ay önce Şikayet Et
    anana sor o anlatsın o zaman
    Cevapla
  • Kenan 6 ay önce Şikayet Et
    Edepsizlik bunların için edebi eser. Ahlakları geniş.
    Cevapla
  • Derya 6 ay önce Şikayet Et
    Ahlaksız dediğiniz edebi bir eser alıntısı. Çok ahlak arıyorsan Müge anlı izle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ