Mastercef'te hüzün dolu anlar! İstatistik birincisiydi

Masterchef All Star'da oynanan oyunlar sonucunda 7 eleme adayı Masterchef'te kalma mücadelesi verdi. Sona ise Alican ve Azize kaldı. İki Adanalı yarışmacı, gecenin sonunda duygu dolu anlar yaşadı.

Mastercef'te hüzün dolu anlar! İstatistik birincisiydi
Mastercef'te hüzün dolu anlar! İstatistik birincisiydi
GİRİŞ 25.10.2023 12:23 GÜNCELLEME 25.10.2023 12:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TV8'in fenomen yarışma programı Masterchef All Star'da geçtiğimiz hafta Kerem'in elenmesi seyirciyi bir hayli üzmüştü. Bu haftaki oyuncuların sonucunda ise kendi sezonunda şampiyon ve finalist olan isimler potada kalma mücadelesi verdi.

22 Ekim Pazar günü, Masterchef'te yeni veda gecesi yaşandı. Son 5 yılın efsanesi olarak TV8 ekranında izleyici ile buluşan yemek yarışmasında bu hafta 7 kişi potada yarıştı. Gecenin sonunda bir yarışmacı hayallerine veda etti.

HAFTANIN KAZANANI KIRMIZI TAKIM OLDU

Bu hafta Mavi takım kaptanlığını kazanan isim Alican oldu. Kırmızı Takım'ın kaptanlığını yapan yarışmacı ise Barış oldu.  Tüm hafta boyunca yapılan yarışmaların ardından haftanın kazananı 2-1 skor ile Kırmızı takım oldu.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun galibi olan Kırmızı takım oldu. Yenilgi yaşayan Mavi takım içerisinde yapılan bireysel dokunulmazlık oyununda Metin dokunulmazlık aldı ve Azize'yi eleme adayı olarak belirledi. Takımda yapılan oylama neticesinde ise Kıvanç potaya gitti.

İkinci dokunulmazlık oyununda ise bu kez kazanan Mavi takım oldu. Kırmızı takımdaki bireysel dokunulmazlığı Tahsin alarak potaya Eren'i gönderi. Takım içindeki oylamadaki en yüksek oyu ise Cemre aldı. 

Haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı takım oldu. Mavi takım içinde yapılan dokunulmazlık oyununda Barbaros kazandı ve Barbaros potaya Sergen'i gönderdi. Oylama sonunda ise Alican potaya gitti. 

Tüm haftanın sonunda ise bireysel bir oyun oynandı. Oyununun sonucunda en başarısız tabağı yaparak 7'inci olarak potaya giden isim ise Tanya oldu. 

  • Azize

  • Kıvanç

  • Eren

  • Cemre

  • Sergen

  • Alican

  • Tanya

Potanın ilk turundan çıkan isimler ise, Sergen, Eren ve Kıvanç oldu. 

Engin Altan ilk kez böyle görüntülendi! Eşinin tesettürlü hali gündem olduEngin Altan ilk kez böyle görüntülendi! Eşinin tesettürlü hali gündem oldu

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (22 EKİM)

Masterchef All Star'da elenen yarışmacı Azize oldu. 

MasterChef Azize kimdir ve aslen nerelidir? MasterChef Azize elendi mi? Azize Polat hayatı... MasterChef Azize kimdir ve aslen nerelidir? Azize Polat'ın hayatı...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10
  • osman 6 ay önce Şikayet Et
    seyretmiyorum kim elendiği de umrum da değil hepsi oyunun bir parçası
    Cevapla
  • Kenan Koç 6 ay önce Şikayet Et
    Azize yi özlicez
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 6 ay önce Şikayet Et
    Programda bi elveda dese iyi olurdu. O ne otomatiğe bağlanmış gibi bir hafta mavi diğer hafta kımızı takım 2-1 kazanıyor. Hepsi kurgu ama baydı artık.
    Cevapla
  • Vatandaş61 6 ay önce Şikayet Et
    Bu programları halen seyreden varmı
    Cevapla
  • sngl 6 ay önce Şikayet Et
    gamze ona bişey yapmadığı halde ona kötü davranmıştı negatif bi insandı gamze gidince göbek atmadığı kalmıştı iyi oldu gittiği bi de sergen gitse sergenin şeflikle asla alakası yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı