Çok Güzel Haraketler’in Zeynep’i 28 kilo aldı! Değişimiyle gündem oldu

Çok Güzel Haraketler'deki rolü ile akıllar kazınan Zeynep Koçak, aldığı kilolar ve geçirdiği estetik operasyonlarla adete başka birine dönüştü. Zeynep Koçak'ın son halini tanımakta zorluk çeken sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncunun yeni halini "Klonlama yapar gibi tek tip kadın" diyerek yorumladı.

Çok Güzel Haraketler’in Zeynep’i 28 kilo aldı! Değişimiyle gündem oldu
Çok Güzel Haraketler’in Zeynep’i 28 kilo aldı! Değişimiyle gündem oldu
GİRİŞ 30.10.2023 12:39 GÜNCELLEME 30.10.2023 12:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

2008'de Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile kamara karşısına geçen ve oyunculuğu ile adından söz ettiren Zeynep Koçak çok değişti. Oyuncu Koçak, yaptığı estetik operasyonlar ve aldığı kilolar ile adeta başka birine dönüştü. 

Hem oyuncu hem de senarist olan Koçak son hali ile sosyal medyada en çok konuşulan kişiler arasında yer aldı. Hem estetik yaptıran hem de kilo alan Zeynep Koçak'ı görenler tanımakta zorlandı. 

En son 2022'de Sadece Arkadaşız filmi ile oyunculuk performansı sergileyen Zeynep Koçak'ın büyük değişimi hakkında sosyal medyada "Sadece gözler aynı", "Artık güzellik merkezleri klonlama yapar gibi tek tip kadın oluşturuyor", "Şimdiki kızlar çirkinleşmek için para harcıyor boşuna" gibi yorumlar yapıldı. 

28 KİLO BİRDEN ALDI

Oyuncu Zeynep Koçak, eskiden 37 kilo olduğunu şimdilerde ise 65 kiloya kadar çıktığını ifade etti. Eskiden de estetiğe karşı olmadığını dile getiren oyuncu değişimi ile ilgili "Kilo farkı ve ufak dokunuşlar var" dedi. 

Engin Altan ilk kez böyle görüntülendi! Eşinin tesettürlü hali gündem olduEngin Altan ilk kez böyle görüntülendi! Eşinin tesettürlü hali gündem oldu

Mastercef'te şok etkisi oluşturan veda! İstatistik birincisiydiMastercef'te şok etkisi oluşturan veda! İstatistik birincisiydi

ZEYNEP KOÇAK KİMDİR?

Zeynep Koçak, 27 Ağustos 1982'de Ankara'da dünyaya geldi. Şimdilerde 41 yaşındadır. İlk ve orta öğrenimini ardından TED Ankara Kolejinden mezun oldu. Daha sonra Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni tamamladı. 

Aslında avukat olan Zeynep Koçak, oyunculuk kariyerine Çok Güzel Hareketler isimli eğlence programı ile başladı. Ardından çok sayıda dizi ve filmde oyunculuk ve senaristlik yaptı. İşte Zeynep Koçak'ın oynadığı diziler:

  • 2008-2011 - Çok Güzel hareketler

  • 2009 - Neşeli Hayat

  • 2010 - Çok Film Hareketler Bunlar

  • 2016 - Etkileyici

  • 2016 - Küçük Esnaf

  • 2022 - Sadece Arkadaşız

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Aaaa 6 ay önce Şikayet Et
    Pınar Aylin zannettim...
    Cevapla
  • Aaaa 6 ay önce Şikayet Et
    kilo almak ta Cidden etkiliyor da, siması bu kadar değişmez yani...Yolda görsem tanımam... Küçük dokunuşlar biraz büyük olmuş sanki... küçük dokunuşlar dediği yalnızca Saçlar ve makyaj mı? Değil sanki
    Cevapla
  • Aaaa 6 ay önce Şikayet Et
    Kilo, almak ta vermek te yüzden farkediliyor. Ben de 20 kilo verdim, yüzüm baya değişti. Aynen 15-20 yıl önceki görüntüme döndüm. Her gören gençleştin diyor.
    Cevapla
  • mechul 6 ay önce Şikayet Et
    eee ne olmus simdi
    Cevapla
  • Gül 6 ay önce Şikayet Et
    O dönem çgh kadrosu özellikle kızlar çok başarılıydı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır?
Sedyeden kalktı, doktora saldırdı! Şoke eden anlar