Engin Altan ilk kez böyle görüntülendi! Eşinin tesettürlü hali gündem oldu...

Engin Altan Düzyatan, Çöp Adam dizisinin final yapmasının ardından kutsal toprakları ziyaret etti. Eşi Neslişah Alkoçlar ile fotoğrafını paylaşan Engin Altan Düzyatan, sosyal medyada gündem oldu.

Engin Altan ilk kez böyle görüntülendi! Eşinin tesettürlü hali gündem oldu...
Engin Altan ilk kez böyle görüntülendi! Eşinin tesettürlü hali gündem oldu...
GİRİŞ 23.10.2023 17:46 GÜNCELLEME 23.10.2023 17:46
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul dizisindeki rolü ile gönüllere taht kuran Engin Altan Düzyatan, en son başrol oynadığı Star Tv ekranında yayınlanan Çöp Adam dizisinin final yapmasının ardından eşi ile birlikte kutsal topraklara gitti.

2014'ten bu yana evliliklerine devam eden Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan çifti, soluğu Medine'de aldı. Mescid-i Nebevi'yi ziyaret eden çift, oradan bol bol fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi. Neslişah Alkoçlar'ın tesettürlü hali ise dikkatleri çekti. 

Mastercef'te şok etkisi oluşturan veda! İstatistik birincisiydiMastercef'te şok etkisi oluşturan veda! İstatistik birincisiydi

Suusi Arabistan'a giden Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar sosyal medya hesabı üzerinden yaptıkları paylaşımlarda İsrail ile Filistin savaşında hayatını kaybeden masumlara dua ettiklerini ifade etti.

Neslişah Alkoçlar yaptığı paylaşımda "Savaşta hayatını kaybedenlere, ülkeme, askerlerimize, dostlarıma, aileme" ifadelerini kullandı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 25
  • Emin 6 ay önce Şikayet Et
    Selahaddin i Eyyubi yi de oynasa güzel olur.
    Cevapla
  • bozkırlı 6 ay önce Şikayet Et
    karakterli bir adam, boş yere sevmedik
    Cevapla
  • Memoli 6 ay önce Şikayet Et
    Ertuğrul Gazi müthişti. Hala izliyorum.
    Cevapla
  • Murat 6 ay önce Şikayet Et
    Maaşallah Maaşallah
    Cevapla
  • Alperenler 6 ay önce Şikayet Et
    Maşallah Allah cc Kabul etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor