Çağla Şikel zehirlendi! Ünlü sunucunun sağlık durumu hakkında açıklama geldi

Çağla Şikel ile Yeni Bir Gün günlerdir yayınlanmayınca seyirci nedenini bir hayli merak etti. Bunun üzerine programın sunucusu Çağla Şikel'in zehirlendiği ve günlerdir hastanede tedavi altında olduğu bilgisi geldi.

Çağla Şikel zehirlendi! Ünlü sunucunun sağlık durumu hakkında açıklama geldi
Çağla Şikel zehirlendi! Ünlü sunucunun sağlık durumu hakkında açıklama geldi
GİRİŞ 27.10.2023 15:51 GÜNCELLEME 27.10.2023 15:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hem oyuncu hem de sunucu olarak 1996'dan beri televizyon ekranlarından tanıdığımız Çağla Şikel, sevenlerini üzen bir haber ile gündeme geldi. Alişan ile birlikte sunduğu programlar ile adından söz ettiren Çağla Şikel'in zehirlendiği ve günlerdir hastanede tedavi altında tutulduğu öğrenildi.

Bilindiği üzere son 5 yıldan beri hafta içi her gün saat 10.00'da Çağla ile Yeni Bir Gün programı Fox TV ekranında izleyici ile buluşuyor. 23 Ekim Pazartesi'nden beri program yayınlanmayınca seyirci konuyla ilgili detaylar hakkında araştırma yapmaya başladı.

Engin Altan ilk kez böyle görüntülendi! Eşinin tesettürlü hali gündem oldu...Engin Altan ilk kez böyle görüntülendi! Eşinin tesettürlü hali gündem oldu...

Programın neden yayınlanmadığına ilişkin sorulara yanıt aranırken, programın sunucusu Çağla Şikel sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak zehirlendiğini ve üç günden beri hastanede olduğunu ifade etti. 

Ünlü sunucu Çağla Şikel yaptığı paylaşımda "Yayın olmadığı için çok soran oluyor. Cumartesi günü bir besin zehirlenmesi geçirdim. O günden beri tedavi altındayım. CRP henüz tam olarak düşmedi. Tüm merak edenlere, geçmiş olsun dileklere teşekkür ederim. Hepinize sarılıyorum." ifadelerini kullandı. 

Türkiye güzelinden sevindiren açıklama: Tesettüre girebilirim!Türkiye güzelinden sevindiren açıklama: Tesettüre girebilirim!

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • hıghlander 6 ay önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede