İmamın 'ahiretten haberler' duası karşısında Acun Ilıcalı kahkahaya boğuldu! O anlar sosyal medyada

Acun Ilıcalı Erzurum'da bir medya şirketinin açılış törenine katıldı. Açılış sırasında dua eden imamın duası Acun Ilıcalı'yı, belediye başkanı ve milletvekillerini kahkahaya boğdu. O anlar sosyal medyada viral oldu.

İmamın 'ahiretten haberler' duası karşısında Acun Ilıcalı kahkahaya boğuldu! O anlar sosyal medyada
İmamın 'ahiretten haberler' duası karşısında Acun Ilıcalı kahkahaya boğuldu! O anlar sosyal medyada
GİRİŞ 31.10.2023 16:48 GÜNCELLEME 31.10.2023 16:48
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum'un önemli açılış törenlerinde yer almaya devam ediyor. Ünlü medya patronu bu kez, Belediye Başkanı ve Milletvekilleri ile birlikte Erzurum'da bir medya şirketinin açılışına katıldı. 

Erzurum'un Palandöken ilçesinde kurulan ve içerisinde radyo, televizyon ve internet gazeteciliği yer alan medya platformunun açılış töreninde yapılan protokol konuşmalarının ardından Erzurum Millet Camii İmam Hatibi Hasan Tiryaki açılış duası yaptı.

Türkiye güzelinden sevindiren açıklama: Tesettüre girebilirim!Türkiye güzelinden sevindiren açıklama: Tesettüre girebilirim!

İmam Hasan Tiryaki, dua esnasında  işyeri sahibi Fuat Yılmaz'ı işaret ederek "Allah'ım sen Fuat kardeşimizin dünyadan haberler verdiği gibi, ahiretten de haberler vermesini nasip eyle" deyince Acun Ilıcalı ve diğer davetliler kahkahalara boğuldu. 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu'nun da katıldığı törene damga vuran bu anlardan sonra medya kompleksinin sahibi Fuat Yılmaz, "Hocamız bizi güldürdü, Allah da hocamızı güldürsün." dedi. 

Çağla Şikel zehirlendi! Ünlü sunucunun son sağlık durumu hakkında açıklama geldiÇağla Şikel zehirlendi! Ünlü sunucunun son sağlık durumu hakkında açıklama geldi

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 24
  • Zekayi 6 ay önce Şikayet Et
    Mesaj Tam yerinde AMA gülenler anlamamiś, yani DIN iman sevap günah Ahiretle ilgilide haberler yapsin demiś
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    aslında hocaefendi süper mesaj vermiş. Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Alperen 6 ay önce Şikayet Et
    Lütfen kimseyi yargılamayın şu acı günlerimizde gülmeye de ihtiyacımız var önemli olan insanlara faydalı birşeyler verebilmemiz şan,şöhret kimseyi ilgilendirmez varsa yaşar yardım edersin ,yoksa dua eder sukr edersin
    Cevapla
  • talat 6 ay önce Şikayet Et
    kendine hoca dedirten dolu memlekette. futbolda bile hoca deniyor çapsız çupsuz adamlara. avrupada acaba rahip morinyo mu derler antrenöre.
    Cevapla
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Bu adam hoca olacağına komedyen olabilirmiş, hem bol bol güler hem de etrafındakileri güldürürmüş, lakin ömür tamam olduktan kelli nerede ne kadar daha gülerler bilinmez.
    Cevapla
  • Aklı selim 6 ay önce Şikayet Et
    Hoca efendi ahirettenden de haber ver derken; islami konularda yayınlarda yap demek istemiş. Anlayana tabi mesaj ulaşmıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!