Türkiye güzelinden mutlu eden haber: Tesettüre girebilirim!

Arzum Onan'ın birincilik aldığı 1993'teki güzellik yarışmasında ikinci olan ünlü oyuncu Emel Yıldırım samimi açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda İbrahim Tatlıses'in klibinde oynayan Emel Yıldırım, maneviyatı yüksek bir ailede büyüdüğünü ifade etti ve ileride tesettüre girebileceğini söyledi.

Türkiye güzelinden mutlu eden haber: Tesettüre girebilirim!
Türkiye güzelinden mutlu eden haber: Tesettüre girebilirim!
GİRİŞ 27.10.2023 08:56 GÜNCELLEME 27.10.2023 08:56
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

1993'te yapılan Türkiye Güzellik Yarışması'ndaki ikinci olarak kendini tanıtan Emel Yıldırım Acar samimi açıklamaları ile gündeme geldi. Arzum Onan'ın birinci olduğu yarışmada boy gösteren Emel Yıldırım, hayatı ile ilgili çarpıcı bilgiler verdi.

Güzellik Yarışması'nın ardından oyuncu olan ve İbrahim Tatlıses'in 'Bir Kulunu Çok Sevdim' klibinde oynayan Emel Yıldırım en son Aziz dizisinde rol almıştı. Oyunculuk kariyerine devam eden Yıldırım, katıldığı bir programda 5 vakit namaz kıldığını söyledi.

"EVİMİZ NAMAZ KILINAN, ORUÇ TUTULAN VE TERAVİHE GİDİLEN BİR YERDİ"

Emel Yıldırım Acar,  aile hayatına değinerek, evlerinde namaz kılındığı, oruç tutulduğunu ve teravihe gidildiğini ifade etti. "Ben bunları konuşmayı sevmiyorum çünkü bir şey olduğunda insanlar acımasız olduğu için 'hemen dine döndü' yorumları yapılıyor. 9 yıldır 5 vakit namaz kılıyorum. Artık daha aşkla ve daha bilinçli yapıyorum." diyen ünlü oyuncu, Allah'la arasına başka birini sokmadığının altını çizdi. 

"TESETTÜRE GİREBİLİRİM"

3 kez umre yaptığını ve 6 yıldır Hac'ca gitmek için sıra beklediğine vurgu yapan Emel Yıldırım, şuan örtünmeyi düşünmediğini, gösteriş için bir şey yapmak istemediğini ancak ileride tesettüre girebileceğini ifade etti. 

Engin Altan ilk kez böyle görüntülendi! Eşinin tesettürlü hali gündem oldu...Engin Altan ilk kez böyle görüntülendi! Eşinin tesettürlü hali gündem oldu...

KAYNAK: HABERLER.COM
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 37
  • Zekai Mutlu 6 ay önce Şikayet Et
    Mutlu eden haber :-))) Allah da sizi güldürsün.
    Cevapla
  • Mert 6 ay önce Şikayet Et
    Sakın geç kalma erken gel, uzun yaşayacağının garantisimi var, her an ölebilir insan
    Cevapla
  • Ankara dan abid 6 ay önce Şikayet Et
    ileride herkes tesettüre girmiştir zaten kefen tesettürüne hemen şimdi girmen gerekli
    Cevapla
  • hakan 6 ay önce Şikayet Et
    Güzel kardeşim azrail önce davranırsa işin yaş gel bu güzel düşünceni hemen taçlandır Allahın emrine gir kurtuluşa erenlerden olasın inşaallah...
    Cevapla
  • ne olldu 6 ay önce Şikayet Et
    musluman olmadıktan sora ama yınede gıyersen ıyı olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tayvan meclisinde görülmemiş olay! Oyları alıp kaçtı
Hükümetten yeni TOGG kararı! Hepsine yasak getirildi