Kenan İmirzalıoğlu’ndan çarpıcı açıklama: Rabbim aklımı aldı yerine onu koydu!

“İbrahim Selim’le Bu Gece” programına konuk olan güzel oyuncu Sinem Kobal, tanıştıkları ilk anı ve eşine olan sevgisini dile getirmişti. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal hakkında ise çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Kenan İmirzalıoğlu’ndan çarpıcı açıklama: Rabbim aklımı aldı yerine onu koydu!
Kenan İmirzalıoğlu’ndan çarpıcı açıklama: Rabbim aklımı aldı yerine onu koydu!
GİRİŞ 05.11.2023 10:44 GÜNCELLEME 08.11.2023 15:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sinem Kobal’ın konuk olduğu programdaki "Görür görmez çarpıldım" sözleri sorulan İmirzalıoğlu, aşk dolu açıklamalar yaptı. Ünlü çift, mutlu evliliklerini iki tane kız çocuğu ile taçlandırmıştı. Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal hakkında “Rabbim aklımı aldı yerine onu koydu” diyerek romantik itiraflarda bulundu.

Zerrin Özer bombayı patlattı: Basit Şeyler ile yeni yıla damgayı vurdu!Zerrin Özer bombayı patlattı: Basit Şeyler ile yeni yıla damgayı vurdu!

DÖRDÜNCÜ GÖRÜŞTE ÇARPILDIM!

Önceki gün Etiler'de olan Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal'ın "Görür görmez çarpıldım. İlk karşılaştığımızda kendisi enerjisiyle çarpmıştı" açıklaması hakkındaki düşünceleri sorulunca; "Bu durumu ayaküstü konuşmak istemiyorum. İlk görüşte değil ama dördüncü görüşte çarpılma olayı oldu bende. 20 yaşında falan olsaydım ilk görüşte olurdu ama o zaman 40'lı yaşların tecrübesiyle dördüncü görüşte oldu. Daha sonra kendi kendime 'Tamam, beraber yaşayacağım insanı buldum' dedim. Sinem hiç oralarda değildi ben bunları düşünürken. Onunla konuşurken Rabbim aklımı aldı yerine onu koydu...” diyerek eşi hakkında romantik açıklamalarda bulundu.

DAHA SONRA EVDE TANSİYON YÜKSELİYOR!

“Sinem latife yapmış olayın başlaması benimle oluyor. Üzerinden çok zaman geçtiği ve 2 çocuk sahibi olduğumuz için çok rahat konuşabiliyorum, gözden ve nazardan korkuyorum yoksa bunları böyle konuşup daha sonra evde tansiyon yükseliyor" diyerek nazardan sakındığını ve etkilendiklerini dile getirdi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Yücel 5 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar yorumlari yazarken biraz dikkat edelim. Yani evlenmisler iki evlada sahipler. Artik gecmisleri kimin umrunda. Ozamqn herkes ilk ciktigi kizla yada erkekle evlensinmi. İnsanlarin kafa yapilari inanclari huylari uymuyorsa evlenip evlilikleri enkazami donsunn
    Cevapla
  • fatih 5 ay önce Şikayet Et
    aklını kaybetmeseydin keşke. rabbim akıl fikir versin bala lı hemşerime.
    Cevapla
  • asım 5 ay önce Şikayet Et
    bu haberlere hepten kırgınım onların hayatı bizi ne ilgilendirir kimi fakir kimi zengin ben bunların ahlak lısına vatanına milletine saygılı olanı severim
    Cevapla
  • Ejder 5 ay önce Şikayet Et
    ayıptır be, Arda'ya veya benzeri durumda olanlara, En önemlisi etik bakış acısına; haber diye bunumu yapıyorsunuz.? O günlerin haberini toplayıp güzel bir Medyada ahlak seviyesi videosu yapıp youtube atmak gerek!!!!!
    Cevapla
  • Memo 5 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı olun inşallah birbirinize,Aklına mukayyet ol
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı