Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ından şok itiraf: Tesettürlü olmak garip!

Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek tesettürlü olmanın hissettirdiklerini anlattı. Bu diziye dahil olmadan önce yaşadıklarını itiraf eden Feyza Civelek'in açıklamaları oldukça şaşırttı.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ından şok itiraf: Tesettürlü olmak garip!
Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ından şok itiraf: Tesettürlü olmak garip!
GİRİŞ 09.11.2023 21:03 GÜNCELLEME 09.11.2023 21:03
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı gibi dizilerde oynayan Feyza Civelek, şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisindeki rolü ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Dizide tesettürlü bir kadın olan Nilay'a hayat veren Feyza Civelek'in itirafları oldukça şaşırttı. 

Oyuncu Civelek, katıldığı Bana Göre TV'de yayınlanan ve Gökhan Çınar'ın sunuculuğunu üstlendiği Katarsis isimli programda, hem tesettür ile ilgili düşüncelerini hem de toplumdaki güzellik algısına ilişkin fikirlerini açık açık konuştu. 

"TESETTÜRLÜ OLMAK GARİP"

Feyza Civelek, diziye başladığı ilk dönemde tesettüre alışamadığını, bu durumun çok garip geldiğini aktardı ve çevresinden ötürü tesettüre alışık olmadığının altını çizdi. İşte oyuncu Civelek'in o sözleri:

Başta hiç alışamadım tesettürlü olmak garip geldi. Benim birkaç arkadaşım dışında ailemizde ve hiç tesettürlü yok. Çevremde görsem alışık olacağım bir durum olacaktı. Bu dizide tesettürlü olmam farklı ailelerin iç yüzünü görmeme olanak sağladığı için oyunculuğumu da geliştirdi.

Kızılcık Şerbeti 'Nilay' Feyza Civelek kimdir? Annesi kim? Feyza Civelek'in oynadığı diziler...Kızılcık Şerbeti 'Nilay' Feyza Civelek kimdir? Annesi kim? Feyza Civelek'in oynadığı diziler...

"KİLOLU OLUNCA BAŞROL VERMİYORLAR! 1.5 AYDA 21 KİLO VERDİM"

Kızılcık Şerbeti'ndeki rolünden önce başka bir film için görüştüğünü ancak fazla kilolarından dolayı anlaşamadıklarını anlatan Feyza Civelek, zayıfladıktan sonra çok fazla teklif gelmeye başladığını ifade etti.

Feyza Civelek, günümüzdeki güzellik algısından muzdarip olduğunu dile getirerek, 1.5 ayda 21 kilo verdiğini ve sonrasında hayatının gerçek anlamda değiştiğini ve kendine olan güvenini kazandığını söyledi. 

"NİLAY BENİM HAYATIMIN ROLÜ"

Kızılcık Şerbeti'nden Nilay rolü için teklif götürüldüğünde bu rolün hayatının rolü olduğunu düşündüğünü aktaran Civelek, "Nilay'ı benimsedim. Nilay oldum bir nevi. Yabancılaşmadığım için bu rolde kendimi buldum. Nilay aslında kötü ama cahil kötü. Daha önce hiç sevgi görmemiş, sevgi görmediği için de bu sevgiyi çevresinde arayan ve ön planda olmak isteyen bir karakter. Ben Nilay'a komiklik ekleyerek onun iç güzelliğini göstermeye çalışıyorum." dedi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 21
  • Faruk Kartal 3 ay önce Şikayet Et
    Tesettürlü olmayı erdem saymak, kapanmayan kadını küçümsemek ve hor görmek tam bir yobazlıktır. Kapanan kadını gerici olduğunu düşünmek ve onları küçümsemek de yobazlıktır. Insan sadece kendi ailesi ve yakınlarının giyimi, kuşamı, inançları ve yaşam tarzı ile konuşabilir ve tavsiyede bulunabilir. Hatta açik yâda kapalı olsun farketmez onlara bile müdahale etme hakkı yoktur.
    Cevapla
  • ertan 6 ay önce Şikayet Et
    tesettur farzdır ama nefsime yenildiğim için yapamıyorum de bari. inkar etmek islama göre gunah değildir demek kafir yapar, biliyorum amaaa demek gunahkar yapar; tövbe ile af ihtimali olabilir. Bu durum her haram için geçerlidir.
    Cevapla
  • harbici 6 ay önce Şikayet Et
    tesettürü garipseyen ama müslüman olduğunu iddia eden bir sürü tip. hımmm. çok garip.
    Cevapla
  • Misafirrr 6 ay önce Şikayet Et
    Kalbinde sağlam bir iman olsa böyle konuşmazdın ne yazıkki boş bir kalp var sizde ve sizin gibiler de Allah Celle celelahu hidayet versin cümlemize amin inşallah
    Cevapla
  • qwerty 6 ay önce Şikayet Et
    Halkla uzaktan yakından ilgisi yok. Böyle insanlardan uzak durmaya çalışırım. Ama tesettürlü hanımlar yıllarca dizilerde yer bulmadı. Millet sanıyor ki halkın büyük çoğunluğu açık geziyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otomobil markaları peş peşe kampanyalarını duyurdu
Türkiye'den dünyanın en büyük ikinci rezervi için Çin ile işbirliği kararı