Alişan Şahan Gökbahar'ın yaptığı karşısında susmadı! "Hayırdır"

TRT1 ekranında 'Hayat Gülümse' programı ile izleyici karşısına çıkan Alişan, Recep İvedik'i canlandıran Şahan Gökbahar'ın sosyal medya hesabı üzerinden kendisini engellediğini görünce, duruma sessiz kalmadı.

Alişan Şahan Gökbahar'ın yaptığı karşısında susmadı! "Hayırdır"
Alişan Şahan Gökbahar'ın yaptığı karşısında susmadı! "Hayırdır"
GİRİŞ 26.12.2023 16:52 GÜNCELLEME 26.12.2023 16:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

1991'den günümüze televizyon tarihinin sevilen oyuncusu, sunucusu ve şarkıcısı Alişan, Recep İvedik olarak akıllara kazınan Şahan Gökbahar'a sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirdi. 

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullan Alişan, sık sık çıkışları ile gündeme gelen, Cumhurbaşkanı ve genel seçimler sonrasında da hükümet yanlılarını aşağılayan tavrı ile dikkat çeken Şahan Gökbahar'ın kendisini engellediğini görünce, duruma sessiz kalmamayı tercih etti. 

Ünlü sunucu ve oyuncu Alişan, Şahan Gökbahar'ın X hesabı üzerinden kendisini engellemiş olmasına anlam veremeyince, yine aynı platform üzerinden paylaşım yaparak, engellendiği bilgisini ekran alıntısı ile paylaştı. Altına ise "Hayırdır" notunu düştü. 

ALİŞAN KİMDİR?

Alişan, 19 Haziran 1976'da İstanbul'da dünyaya geldi. Gerçek adı Serkan Burak Tektaş'tır. Aslen Bingöllü'dür. Şimdilerde 47 yaşındadır. Küçük yaşlardan itibaren müzikle arası iyi olan Alişan 1991'de Derdo isimli çıkardığı albümle kendisini geniş kitlelere tanıttı. 1998'de ise Aynalı Tahir dizisi ile oyunculuk kariyerine adım attı. Günümüzde ise program sunuculuğu yapmaktadır. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncusu Buse Varol ile evlidir. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9
  • furkan 4 ay önce Şikayet Et
    Boş ver sen bu boş adamları.Sen milli olan sanatçılara bak.
    Cevapla
  • Mustafa 4 ay önce Şikayet Et
    Sende onu engelle olsun bitsin ne muhatap alıyorsun
    Cevapla
  • Arif¹ 4 ay önce Şikayet Et
    Adam gündem de kalmak için her yolu deniyor. Bakin biz de yazıyoruz da. Yani hepsi o kadar olacaktır.
    Cevapla
  • Arif¹ 4 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede güldüğünü sanarak komedi yaptığını iddia eden. Küfür ile insanları costuranlar prim aldıkça hiç bir şey olmayız. Milyonlar kazanırlar insanlarda bön bön bakarlar.
    Cevapla
  • Bir fikir 4 ay önce Şikayet Et
    Çokta tın yazsaydın keşke
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama