Kardeşlerim dizisinin yıldızı hastanelik oldu! Dilara Sümbül diziye dönecek mi?

4 sezondan beri ATV ekranında izleyici ile buluşan Kardeşlerim dizisinde Elif karakterini canlandıran Dilara Sümbül hastanelik oldu. Tedavisi devam eden genç oyuncu Dilara Sümbül'ün diziye geri dönüp dönmeyeceği oldukça merak edildi.

Kardeşlerim dizisinin yıldızı hastanelik oldu! Dilara Sümbül diziye dönecek mi?
Kardeşlerim dizisinin yıldızı hastanelik oldu! Dilara Sümbül diziye dönecek mi?
GİRİŞ 23.12.2023 17:31 GÜNCELLEME 23.12.2023 17:31

ATV ekranının sevilen dizileri arasında yer alan Kardeşlerim'in yıldız oyuncularından biri olan Dilara Sümbül hastanelik oldu. Kardeşlerim'de Elif'i oynayan genç oyuncu takipçilerini bir hayli endişelendirdi. 

Birsen Altuntaş'tan alınan habere göre, Dilara Sümbül fenalaşmasının ardından apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastanede, oyuncu Sümbül'ün yumurtalık kistinin patladığı teşhisi konuldu.

Dilara Sümbül'ün tedavisinin hala devam ettiği biliniyor. 

DİZİYE DÖNECEK Mİ?

Tedavisinin devam ettiği bilinen genç oyuncu Dilara Sümbül'ün bugün (22 Aralık) hastaneden taburcu edileceği öğrenildi. Hastaneden çıktıktan kısa sonra ise Kardeşlerim dizisinin setine dönüş yapacak. 

DİLARA SÜMBÜL KİMDİR? 

Dilara Sümbül 8 Nisan 1999'dan Almanya'da dünyaya geldi. Şimdilerde 24 yaşındadır. Elimi Bırakma dizisi ile oyunculuk kariyerine adım attı ve Duy Beni, Baş Belası, Evlilik Hakkında Her Şey gibi dizilerde rol aldı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerli uçak gemisinde ilk adım: Türkiye'nin savunma gücünü artıracak...
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem