İrem Derici’den Murat Boz hakkında akılları bulandıran açıklama: “Gerekirse bayıltıp kaçırırım!”

Ünlü popçu İrem Derici geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Murat Boz’dan Hadise’ye kadar pek çok isme gönderme yapan Derici, düet yapmak istediği ismi açıkladı.

İrem Derici’den Murat Boz hakkında akılları bulandıran açıklama: “Gerekirse bayıltıp kaçırırım!”
İrem Derici’den Murat Boz hakkında akılları bulandıran açıklama: “Gerekirse bayıltıp kaçırırım!”
GİRİŞ 24.12.2023 12:25 GÜNCELLEME 24.12.2023 12:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İrem Derici Murat Boz’la düet yapmayı her şeyden çok istediğini itiraf etti. Kral Müzik YouTube kanalında Serhat Tekin’in konuğu olan Derici, “En çok kiminle düet yapmak istiyorsun?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Murat Boz’la düet yapmayı çok istiyorum. Zaten ona da 7 ay önce ‘Yeter! 2 yılda bir Ebru Gündeş’le düet yapıyorsun. Bizim yüzümüz gülmesin mi?’ diye mesaj atmıştım. Murat iyi dans eden biri. Başkaları Edis diyor ama ben en çok Murat Boz dans ederken keyif alıyorum. Murat’la bir düet yapıp, klipte dans etmeyi çok istiyorum. Valla gerekirse Murat’ı bayıltıp kaçırır, yine o düeti yaparım.” açıklamalarında bulundu.

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün ikilisinden 6 yıl sonra bir ilk!Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün ikilisinden 6 yıl sonra bir ilk!

KİMSE ÖNÜME GEÇEMEZ ZATEN

İddialı ve çarpıcı cümleleriyle sık sık gündemde yer alan İrem Derici, bu durumun şarkılarının önüne geçip geçmediği sorulunca “Geçiyor. Geçsin de zaten, hiç rahatsız etmiyor. İyi şarkının önünü kimse tutamaz. İyi şarkıcı, iyi sahne performansı kesilmez. Kimse önüme geçemez zaten” diyerek kendinden emin bir şekilde cevap verdi.

Eda Ece anne olmaya hazır! Doğuma çok az kaldı…Eda Ece anne olmaya hazır! Doğuma çok az kaldı…

HADİSE FİTİLİ ATEŞLEDİ SONRA YOK ONLARA DEMİYORUM DEDİ!

Ünlü şarkıcı Hadise geçtiğimiz günlerde konserden olan paylaşımlarını “Bebeleri pistten alalım” notuyla sosyal medya hesabında paylaşmış, bu mesajıyla  da Ece Seçkin, Aleyna Tilki ve İrem Derici’ye göndermede bulunduğu düşünülmüştü. Ancak kısa bir süre sonra Hadise’den açıklama gelmiş ve “Bizden polemik çıkmaz” diyerek konuyu kapatmaya çalışmıştı.

İrem Derici 2024 yılından beklediklerini açıklarken, o konuya da parmak bastı: “2024’ten para bekliyorum. Kazanıyorum ama çok daha fazla kazanmak istiyorum. Sağlık da olsun ama parasız olmuyor. Skandal olsun bir de. Bak ne güzel Hadise fitili ateşledi, sonra ‘Yok, onlara demiyorum’ dedi. Hadise ne güzel birbirimize girecektik ya! Başkası yaratsın, ben yaratayım, skandal bol olsun. Arkadaş sürekli Dilan Polat konuşuyoruz ya!” diyerek Hadise’yi tiye aldı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • diloşcuk 3 ay önce Şikayet Et
    İrem haklı. Siz Dağılın.
    Cevapla
  • dthj 4 ay önce Şikayet Et
    yahudi pslik domuzcuk
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı