Eda Ece anne olmaya hazır! Doğuma çok az kaldı…

Yasak Elma dizisi ile adından söz ettiren güzel oyuncu Eda Ece anne olmak için gün sayıyor. Sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu takipçilerinden gelen "Doğum ne zaman?" yorumlarına yanıt verdi.

Eda Ece anne olmaya hazır! Doğuma çok az kaldı…
Eda Ece anne olmaya hazır! Doğuma çok az kaldı…
GİRİŞ 23.12.2023 11:31 GÜNCELLEME 23.12.2023 11:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Oynadığı dizi ve film projelerinin yanı sıra Yasak Elma dizisi ile hayran kitlesini oluşturan ünlü oyuncu Eda Ece, dizisinin final yapmasının üzerine ekranlara ara verdi. Kısa bir zaman sonra da basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Şimdilerde bebek bekleyen çift, anne-baba olmaya hazırlanıyor. Peki, Eda Ece ne zaman anne olacak?

Oktay Kaynarca'nın kız kardeşi görenleri şaşırttı! Gözler anneden geliyor…Oktay Kaynarca'nın kız kardeşi görenleri şaşırttı! Gözler anneden geliyor…

Nurgül Yeşilçay’dan Gökhan Özoğuz'a zehir zemberek sözler 'Sakın gözünüzde büyütmeyin!'Nurgül Yeşilçay’dan Gökhan Özoğuz'a zehir zemberek sözler "Sakın gözünüzde büyütmeyin!"

EDA ECE ANNE OLMAYA HAZIR!

5 aylık hamile olan güzel oyuncu Eda Ece, karnı burnunda pozları ile sosyal medya hesabını da aktif bir şekilde kullanıyor. Son yaptığı paylaşımında "Bu 5 aylık hamile neler yapıyor yakında. Takip edin" notunu düşmüştü.

Kenan İmirzalıoğlu'yla Sinem Kobal'dan iddialara cevap niteliğinde pozlar!Kenan İmirzalıoğlu'yla Sinem Kobal'dan iddialara cevap niteliğinde pozlar!

Sosyal medya gönderilerine yorum ve beğeni yağan Eda Ece, doğum tarihini bekleyen takipçilerine yanıt verdi; "Herkese çok teşekkürler doğum nisan sonu mayıs başı arkadaşlar daha çok var" dedi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Aşık Nevşehiri 4 ay önce Şikayet Et
    Bize ne eda ece den yasak elmadan lütfen kardeşler, lütfen...
    Cevapla
  • Şaşkın okur 4 ay önce Şikayet Et
    Gazetemizi okuyan kişileri bu sıkıntılı şahsiyeti merak ettiğini hiiiç zannetmiyorum. Ancak galiba gazetemizin okur kitlesini dönüştürmek ve/veya değiştirmek gibi bir amacı var? Ya da zihniniz bulanık? Hayret ki hayret!!!
    Cevapla
  • ülke 4 ay önce Şikayet Et
    Deprem zedeleri aşağılayan bu oyuncuyu neden haber yapıyorsunuz? Kötü düşünen ve kötü davranan insanları bu şekilde haber yapmak sizi rahatsız etmiyor mu?
    Cevapla
  • ESEN ÖZCAN 4 ay önce Şikayet Et
    Bu "güzel" oyuncunun sadece dizileriyle değil depremzedelere yönelik "çirkin" yorumlarından dolayı da adından söz ettirdiğini ekleseydiniz. CV'si böyle çok şık durmuş.
    Cevapla
  • Feyza Nur 4 ay önce Şikayet Et
    O kadar haklısınız ki bu kadını her gördüğümde depremzedeler için söylediği söz aklıma geliyor. Bunun gibi insanların söyledikleri kötü sözler çok çabuk unutuluyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit