Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Bey'i çok değişti! Sözleri ise olay: Gençleştim, kıskanmayın!

2006-2010 sezonlarına damga vuran Yaprak Dökümü dizisinde başrol oynayan ve Ali Rıza Bey karakterini canlandıran Halil Ergün değişimi ile şaşırttı. 77 yaşında 40 kilo birden veren Halil Ergün'ün son hali sosyal medyada gündem oldu.

Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Bey'i çok değişti! Sözleri ise olay: Gençleştim, kıskanmayın!
Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Bey'i çok değişti! Sözleri ise olay: Gençleştim, kıskanmayın!
GİRİŞ 08.01.2024 15:31 GÜNCELLEME 08.01.2024 15:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

En son 2021'de Fox Tv ekranında yayınlanan Misafir dizisinde rol alan, efsane oyuncu Halil Ergün verdiği kilolarla gündeme geldi. 77 yaşında 40 kilo veren oyuncu Halil Ergün son hali ile oldukça şaşırttı.

2006-2010 döneminde Kanal D ekranında yayınlanan Yaprak Dökümü dizisinde Ali Rıza Bey karakteri ile başrol oynayan Halil Ergün, yıllara meydan okurcasına 40 kilo verip gençleştikten sonra mide ameliyatı olduğu iddia edilmişti. 

Nejat İşler açık açık gözdağı verdi! 'Irkçı söylemler...' dedi ve zaman verdiNejat İşler açık açık gözdağı verdi! "Irkçı söylemler..." dedi ve zaman verdi

Yaklaşık 50 yıldan beri oyunculuğu ile adından söz ettiren, geçtiğimiz sene de Dedemin Gözyaşları filminde boy gösteren oyuncu Ergün, geçtiğimiz gün bir davete katıldı ve yeni haliyle poz verdi. 

Davette gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Halil Ergün, mide küçültme ameliyatı olduğuna ilişkin öne sürülen tezleri çürüterek, "Gençleştim, bedenimle barıştım, kendimin farkına vardım. Kıskanmayın! Hiç öyle ameliyat falan yok!" dedi. 

Kızıl Goncalar milyonluk cezayı kabul etmedi, RTÜK'E dava açtı! Kızıl Goncalar milyonluk cezayı kabul etmedi, RTÜK'E dava açtı!

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • İzmirli 3 ay önce Şikayet Et
    Adam 77 yaşında. Genclestim diyor kendine kandırıyor. Hiç ölüm akla gelmez
    Cevapla
  • Biri 3 ay önce Şikayet Et
    Ulan ne alakası var adam kendiyle barışık. Zaten sizden başka cennete giden yok. Maşallah şirkte aınır tanımıyorsunuz her gün birini cehenneme gönderiyorsunuz
    Cevapla
  • Türkiye Yahudileri 3 ay önce Şikayet Et
    Hrant dink denilen Osmanlı düşmanı öldürüldüğünde günlerce televizyonlarda yas ilan eden bu zatın eşcinsellerin takıldığı gece kulübünde görüntülerini de unutmadık.
    Cevapla
  • Numb 3 ay önce Şikayet Et
    Dizide yata yata kilo almisti, vermesi yillar aldi zaar:)
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Allah sağlık ve afiyet versin İnşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!