Nejat İşler açık açık gözdağı verdi! 'Irkçı söylemler' diyerek zaman verdi

Show Tv ekranında yayınlanan Aile dizisinde Cihan Soykan karakterini canlandıran Nejet İşler sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Oyuncu Nejat İşler, gözdağı vererek yaptığı açıklamada 'Önümüzdeki ilk iş gününe kadar" diyerek bir de zaman verdi.

Nejat İşler açık açık gözdağı verdi! 'Irkçı söylemler' diyerek zaman verdi
Nejat İşler açık açık gözdağı verdi! 'Irkçı söylemler' diyerek zaman verdi
GİRİŞ 05.01.2024 14:22 GÜNCELLEME 05.01.2024 14:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

1992'den beri oyunculuk performansı sergileyen günümüzde ise Aile dizisinde oynayan Nejat İşler, sosyal medyayı sallayan bir açıklama ile gündem oldu. Nejat İşler kendisi adına açılan sahte hesapları hedef alarak isyan bayrağını kaldırdı.

Bir yandan Show Tv ekranında izleyici ile buluşan Aile dizisinde rol alan diğer yandan da zaferin Rengi isimli filminde hazırlıklarına devam eden Nejat İşler kendisi adında açılan ve kullanılan sosyal medya hesaplarından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Kuruluş Osman'da başroldü! Burak Özçivit evet dediği yeni projeden 80 Milyon TL alacakKuruluş Osman'da başroldü! Burak Özçivit evet dediği yeni projeden 80 Milyon TL alacak

Nejat İşler

Oyuncu Nejat İşler, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, önümüzdeki ilk iş gününe kadar zaman verdiği sahte hesap sahiplerine, aksi takdirde mahkemeye başvuracağını ve haklarını kullanacağını ifade etti. 

İşte Nejat İşler'in yaptığı o açıklama: Sosyal medyada benim adıma hesap açıp, ben yazıyormuşum gibi yazan tüm sahte hesaplara sesleniyorum. Önümüzdeki ilk iş gününe kadar hesapları kapatın lütfen. Zira ırkçı söylemler artık sadece bana değil çevreme de zarar vermeye başladı. Eğer biraz vicdanınız varsa hesapları kapatın. Mahkemelik olmanızı istemem.

TRT dizisinin yönetmeninden ölüm haberi geldi! Sadullah Celen vefatı sanat camiasını yasa boğduTRT dizisinin yönetmeninden ölüm haberi geldi! 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    15 temmuzda devletin altını oyanlarla hareket ederken sende vicdan varmıydı hala o nefreti taşıdığından şüphemiz yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep!
İşte Cem Garipoğlu’nun koğuşundaki son görüntüleri