Kızıl Goncalar milyonluk cezayı önce reddetti sonra RTÜK'E dava açtı!

Fox TV'nin yeni dizisi Kızıl Goncalar dizisinde sular durulmuyor. Büyük tepki toplayan ve RTÜK tarafından çeşitli cezalar verilen Kızıl Goncalar harekete geçti. Kızıl Goncalar dizisinin yapımcısı Gold Film ve Fox TV RTÜK'e karşı dava açtı.

GİRİŞ 05.01.2024 12:34 GÜNCELLEME 05.01.2024 12:34
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı ilk günden beri, gerek sahneleri gerekse verilen cezaları ile gündem oldu. En son RTÜK tarafından 2 kere yayın durdurma cezası alan Kızıl Goncalar dizisi bu kez davayı açan taraf oldu.

18 Aralık'ta Fox Tv ekranında seyirciye merhaba diyen bugüne de 2 bölümü ekrana gelen Kızıl Goncalar dizisine, 2 kere yayın durdurma cezasının yanı sıra 9 Milyon Türk Lira para cezası aldı. Bundan dolayı geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmadı. 

Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Bey'i çok değişti! 'Gençleştim, kıskanmayın!'Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Bey'i çok değişti! "Gençleştim, kıskanmayın!"

TRT dizisinin yönetmeninden ölüm haberi geldi! Sadullah Celen'in vefatı sanat camiasını yasa boğduTRT dizisinin yönetmeninden ölüm haberi geldi! SSanat camiası yasa boğuldu

RTÜK tarafından 'Milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olamaz' ilkesine aykırı hareket edildiği düşüncesi ile Kızıl Goncalar' verilen cezalar, hem dizinin yayınlandığı Fox TV'yi hem de dizisinin yapım şirketini harekete geçirdi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kızıl Goncalar'ın yapım şirketi Gold Film ile Fox TV RTÜK'e karşı dava açtı. Cezanın devamı halinde Kızıl Goncalar 3. bölümü ile 8 Ocak'ta yayın hayatına devam edecek. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 74
  • İlhan 3 ay önce Şikayet Et
    Keşke diziyi izleyip yorum yapsaydınız
    Cevapla
  • Degilmi 3 ay önce Şikayet Et
    Ah şu tertemiz dinimizi tarikatlar elini çekip dini sermaye yapmasalar ne iyi olur şu andaki gerçekler bu
    Cevapla
  • Ahmet cesur 3 ay önce Şikayet Et
    Din düşmanı adaklar Din üzerinden reyting yapmayın çekin pis ellerinizi yüce dinimizden Ayrıca bu rezil diziler aslında yayınlanmadan önce denetlemeli Böyle daha fazla reklamı olmuyormu bu rezil dizinin
    Cevapla
  • Master 3 ay önce Şikayet Et
    Bir kerede din adına kendine çıkar sağlayanlara laf etseniz belki düze çıkarsınız.
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Aynaya bakanlar rahatsız oldu. Niye kul hakkı yenirken Adaletsizlik yapılırken torpile,kayırmacılığa hırsızlığa tepki göstermiyorsunuz. Tv dizisinden rahatsızsınız ama bunlardan rahatsız değilsiniz. Türkiye de herkes kendine müslüman.
    Cevapla
  • Fatma 3 ay önce Şikayet Et
    İslam düşmanları töremesinler inşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!