Cem Yılmaz isyan bayrağını çekti! "Gülmedim, komik değil" sözleri olay oldu

Yaklaşık 30 yıldır Türk televizyonlarında komedyenlik yapan Cem Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile adeta isyan etti. Cem Yılmaz hakkında çıkan iddialara 'Uydurma' dedi ve sert bir dille tepki gösterdi. İşte, konuya ilişkin tüm detaylar...

Cem Yılmaz isyan bayrağını çekti! "Gülmedim, komik değil" sözleri olay oldu
Cem Yılmaz isyan bayrağını çekti! "Gülmedim, komik değil" sözleri olay oldu
GİRİŞ 23.01.2024 10:44 GÜNCELLEME 23.01.2024 10:44
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

En son 'Do Not Disturb'da rol alan Cem Yılmaz hakkında çıkan iddialar sosyal medyada oldukça konuşuldu. Bunun üzerine Cem Yılmaz bir açıklama yaparak hem iddialara hem de evinin üzerindeki drone çekimlerine tepki gösterdi.

Son günlerde Cem Yılmaz'ın İstanbul'un Levent bölgesinde yer alan villasını 100 Milyon Liraya satılığa çıkardığı yönünde haberler yapıldı. Ayrıca söz konusu evin drone görüntüleri çekilip sosyal medya üzerinde paylaşıldı. 

77 yaşındaki Ajda Pekkan'dan ağızları açık bırakan çocuk itirafı! 'Süperstar olmazdım'77 yaşındaki Ajda Pekkan'dan ağızları açık bırakan çocuk itirafı! "Süperstar olmazdım"

Bu durumdan sonra Cem Yılmaz sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak evinin satılık olmadığını söyledi ve iddia sahiplerini ve evinin çekimlerini yapanları  sert bir dille ikaz etti. İşte ünlü komedyenin o sosyal medya paylaşımı:

Bugün tuhaf bir şekilde curcuna yapılan fotoğraf, drone cekimi vs ile haber yapılan “evini satıyor” haberi artık şakadan çıktı ve maksatlı bir şeye dönüştü! Çok eğleniyorsunuz belli ama bu haberin amacı tam olarak nedir acaba ? Uydurma olduğu gibi evin üstünde drone ne? kısmı enteresan…Gülmedim komik değil.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 37
  • Arzu Bilal 3 ay önce Şikayet Et
    Engelli verilen para utanc verici sen devletsin benim vatandasin parasiyla 6 sarsy 16 ucak yatlar arabalar holdingler saltanat icinde yasa aile partisi banada 3500tl sosyal yardim diye birsey yoktur ya cekip gidersiniz yada engelli yasli dul yetime ayds17000tl verirsiniz
    Cevapla
  • Raif efendi 3 ay önce Şikayet Et
    Adam haklı
    Cevapla
  • Şükru 3 ay önce Şikayet Et
    Adam yalan habere isyan etmiş,burdak troller bozulmuş.
    Cevapla
  • Mustafa 3 ay önce Şikayet Et
    Seni hiç sevmedim, seveceğimi de düşünmüyorum,gezi,darbe olaylarında en önde,ülke menfaatleri olunca tık yok,sizi seven sadece küçük bir güruh
    Cevapla
  • Eren 3 ay önce Şikayet Et
    Konunun içinde "KÜFÜR YOK" diye gülmemiş olabilirsin.Senin komedinin ana öğeleri küfür ve lağım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!