77 yaşındaki Ajda Pekkan'dan çocuk itirafı! "Süperstar olmazdım"

'Yaşam boyu ikon' ödülü alan ve başarıları ile akıllara kazınan Ajda Pekkan bu kez kariyeri ile değil özel hayatıyla gündeme geldi. 2 evlilik yapan ancak çocuk sahibi olmayan Ajda Pekkan, anne olmak ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. İşte, detaylar...

77 yaşındaki Ajda Pekkan'dan çocuk itirafı! "Süperstar olmazdım"
77 yaşındaki Ajda Pekkan'dan çocuk itirafı! "Süperstar olmazdım"
GİRİŞ 23.01.2024 13:08 GÜNCELLEME 23.01.2024 13:09
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

77 yaşındaki Ajda Pekkan, verdiği son röportajda dikkat çekici itiraflarda bulundu. Hayatı boyunca kariyer odaklı yaşayan, 2 evlilik yapmasına rağmen çocuk sahibi olmayan Ajda Pekkan, anne olmakla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. 

1963'ten beri, Türk pop müziğinin ilk akla gelen öncüleri arasında yer alan Ajda Pekkan hala daha başarısı ile adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz gün, gazeteciler tarafından kendisine yöneltilen soruları samimi bir şekilde yanıtlayan Süperstar'ın itirafı ağızları açık bıraktı.

Ajda Pekkan

60 yıllık müzik kariyeri olan sanatçıya, hayatı boyunca içinde ukde kalan şeyin en odluğu soruldu. Ajda Pekkan ise, anne olmanın içinde kalmış bir ukde olduğunu şu sözlerle dile getirdi:

Belki bir Süperstar olmazdım ama çocuk sahibi olmayı çok isterdim. Daha genç yaşta hayatın koşturması, kaosu ve kariyer stresi içinde bunu göremedim. Düşünemedim... Anne olmak kesinlikle içimde ukde kalmış bir konu benim için.

Cem Yılmaz isyan bayrağını çekti: Gülmedim, komik değil! Cem Yılmaz isyan bayrağını çekti: Gülmedim, komik değil!

ŞARKICI OLMASAYDIM MODA TASARIMCISI OLURDUM

Ajda Pekkan, diğer yandan modaya oldukça ilgili olduğunu ve eğer şarkıcı olmasaydı yapacağı tek işin kesinlikle moda tasarımcılığı olacağını ifade etti. 

KAYNAK: NTV
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 29
  • Elif 3 ay önce Şikayet Et
    Ajda Pekkan hakkında imansız diye düşünenler,Allah ile kul arasına girendir. Kimse dini ile yarğılanamaz ame insanlığı ile yarğılanabilir. Topluma ,insana,çevreye,tabiata zararı olan dini ne olursa olsun korkun bence. Süperstar gönrmeyebilirsiniz ancak İnsanlığı konusunda bilgileriniz,kaynaklarınız olmadan suçlayamazsınız.buna hakkınız yok.
    Cevapla
  • Peri 3 ay önce Şikayet Et
    Senin binlerce çocuğun var türk kadınları kızları yetmez mi onlara örnek olmak yol göstermek yetmez mi?
    Cevapla
  • Peri 3 ay önce Şikayet Et
    İyi ki ev hanımı olmamış yoksa biz böyle iyi bir örnek bir kadından mahrum olurduk bize çok iyi bir örnek oldu sanaççı ahlakıyla erdemiyle çalışması ve üretmesiyle bizde onun gibiler sayesinde hayaller kurduk ve peşinden gidiyoruz kadın olarak insan olarak biz okuyorsak çalışıyorsak bu cesur kadınlar sayesinde onlar olmasaydı biz hayal bile kuramazdık Allah razı olsun
    Cevapla
  • Peri 3 ay önce Şikayet Et
    Ajda pekkan çok saygın çok doğru dürüst pisliğe hiç bulaşmamış temiz bir Türk kadınıdır ve anne olmaya çok layık bence ama onun misyonu daha büyük o türk kadınına çok iyi bir örnek kariyeri ve işiyle o anlı şanlı modern çağdaş bir Türk kadını ve Türk sanatçısıdır onunla onur duyuyorum bize çok iyi bir örnektir çağdaşlığıyla modernliğle ve çalışan iş ve değer üreten bir kadın olmasıyla
    Cevapla
  • Ayse 3 ay önce Şikayet Et
    Iyi
    Cevapla
  • 46 MARAŞ 3 ay önce Şikayet Et
    Abi ne başarısı ya neyin başarısı ALLAH aşkına çıldıracam ya :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar