Masterchef Tahsin final gecesinde fenalaşmıştı! Şampiyon Esra Tokelli bakın nasıl yorum yaptı

Geçtiğimiz hafta sonu final bölümü canlı yayınlanan Masterchef Allstar’ın birincisi Esra Tokelli olmuştu. Canlı yayında tansiyonu düşen rakibi Tahsin Küçük için açıklama yapan Tokelli'nin sözleri oldukça dikkat çekti.

Masterchef Tahsin final gecesinde fenalaşmıştı! Şampiyon Esra Tokelli bakın nasıl yorum yaptı
Masterchef Tahsin final gecesinde fenalaşmıştı! Şampiyon Esra Tokelli bakın nasıl yorum yaptı
GİRİŞ 23.01.2024 08:54 GÜNCELLEME 23.01.2024 08:54
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Masterchef All Star şampiyonu Esra, finaldeki rakibi hakkında konuştu. Defalarca potaya girmesine rağmen sakinliği ile her potadan çıkan ve yarışmada anaç tavırları ile sevilen Tokelli final gecesi heyecandan bayılan Tahsin’e ilk yardım edenlerden oldu. 

Tokelli o gece ile ilgili yaptığı açıklamada, üzüldüğünü ifade etti ve anne refleski ile hareket ettiğini anlattı. İşte Esra Tokelli'nin yaptığı o açıklama:

Cem Yılmaz isyan bayrağını çekti: Gülmedim, komik değil! Cem Yılmaz isyan bayrağını çekti: Gülmedim, komik değil!

Hepimiz için uzun ve yorucu bir maratondu. Heyecandan günlerce uyumadık, tarifler çıkardık, denedik, bazen yemek yemeği, su içmeyi unuttuk. Tahsin’nin bünyesi heyecana dayanamadı sanıyorum. Ben bir an yarışmayı falan unuttum iç güdüsel olarak anneliğim ağır bastı. Anne refleksi olarak tuttum bir an yoksa düşecekti. Sonrasında kendimi Tahsin’nin annesinin yerine koydum o kadar meraklandım ve üzüldüm ki. Neyse ki çabuk toparlandı.

Masterchef Esra kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef şampiyonu Esra Tokelli'nin bilinmeyen hayatıMasterchef Esra kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef şampiyonu Esra Tokelli'nin bilinmeyen hayatı

NE OLMUŞTU

7 Ocak 2024'te final gecesi ile TV8 ekranında izleyici ile buluşan Masterchef All Star'da, Esra Tokelli'nin şampiyonluğunun açıklanacağı esnada Tahsin Küçük canlı yayında fenalaştı. Masterchef Tahsin tam düşecekken, Esra Tokelli onu tuttu ve sonrasında duruma sağlık görevlileri el attı. 

77 yaşındaki Ajda Pekkan'dan ağızları açık bırakan çocuk itirafı! 'Süperstar olmazdım'77 yaşındaki Ajda Pekkan'dan ağızları açık bırakan çocuk itirafı! "Süperstar olmazdım"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Hakikî türk 3 ay önce Şikayet Et
    20 yarışmacı hepsinin tuzu kuru birinci boğaz manzaralı villada oturuyor yalan dolan
    Cevapla
  • Jndjxjdbd 3 ay önce Şikayet Et
    Hakaten öyle hepsi işletme restorant
    Cevapla
  • perdeci 3 ay önce Şikayet Et
    Bu yaeçrışma tamamen kurgu yemek tabak emek hikaye hepsi ben 5 yıldır aynı şeyi söylüyorum acun yazıyor bu yarışmacılar oynuyor.Bakıyorum sergen Tahsin tüm kulvarlarda birinci buna hasanıda ekleyelim ama 1 kaşık alamayan 20 kez potaya giden Esra birinci.Tebrikler iyi oynadınız.
    Cevapla
  • Adil 3 ay önce Şikayet Et
    Boş, faydasız, hatta zararlı, olduğunu düşünüyorum,,, milyonlarca insanın milyarlarca saatini heba ediyor. ALLAH akıl, fikir, basiret, feraset ve fetanet versin... İman ve KURAN nasip etsin. RABBİMİZ ALLAHTIR.
    Cevapla
  • Muhsin 3 ay önce Şikayet Et
    Toplumun,,, topluca,, uyumasına vesile olan yarışmalar....
    Cevapla
  • Alaskamkuzey 3 ay önce Şikayet Et
    Kimin ne kadar başarılı oldugunu biz izliyenler görduk. Tabak başarı oranı verenler kendilerine çelişki içinde Oldular .emegin zayyi oldugu bir yarışmamıydı .yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi