TRT1'in tarihi dizisinde korkunç kaza: Sinan Albayrak ağır yaralı!

TRT1 ekranında Diriliş Ertuğrul ile açılan tarih dizileri furyasına yeni katılan dizilerden biri de Mehmed Fetihler Sultanı. Fatih Sultan Mehmet'in hayatını konu eden dizinin hazırlıkları devam ederken setten gelen kaza haberi bir hayli üzdü. Mehmed Fetihler Sultanı'nın oyuncu kadrosunda yer alan Sinan Albayrak ağır yaralandı.

TRT1'in tarihi dizisinde korkunç kaza: Sinan Albayrak ağır yaralı!
TRT1'in tarihi dizisinde korkunç kaza: Sinan Albayrak ağır yaralı!
GİRİŞ 26.01.2024 10:30 GÜNCELLEME 26.01.2024 10:30
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman, Alparslan Büyük Selçuklu, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi derken bu kez de tarih dizilerinin arasına giren dizi Mehmed Fetihler Sultanı oldu. TRT1 ekranında yayınlanacak olan Mehmed Fetihler Sultanı'nın dizi setinden gelen haber ise bir hayli endişelendirdi.

Osmanlı'nın yükseliş dönemini ve Fatih Sultan Mehmed'in hayatını konu eden Mehmed Fetihler Sultanı'nın başrolünde Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Sinan Albayrak ve Tuba Ünsal gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin hazırlıkları tam gaz devam ederken sette korkunç bir kaza meydana geldi.

Geçtiğimiz günlerde pilatosu yanan dizi setinde bu kez de oyuncu Sinan Albayrak çekimler esnasında atın üzerindeyken kaza geçirdi. Atla birlikte ağaca çarpan Sinan Albayrak, hem set çalışanlarını hem de sevenlerini oldukça korkuttu.

SİNAN ALBAYRAK AĞIR YARALI

Talihsiz kazanın hemen ardından Oyuncu Sinan Albayrak'a sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi. Bilinci yerinde olmayan oyuncu daha sonrasında hızlı bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralandığı bilinen oyuncunun tedavisi hala devam ediyor. 

Olaydan saatler geçtikten sonra konuya ilişkin açıklama Sinan Albayrak'ın bizzat kendisinden geldi. Ünlü oyuncu açıklamasında, "Herkese merhabalar, ufak bir kaza geçirdim. Atımızla ayrı yönlere gitmeye karar verdik. Kısa bir süre şuur kaybı oldu ama gayet iyiyim. Ufak tefek hasarlarımız var, onlar da kısa süre toparlanacak. Arayan soran arkadaşlarımız var, çok teşekkür ediyorum. Her şey yolunda, merak etmeyin" ifadelerini kullandı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 35
  • İzleyici 3 ay önce Şikayet Et
    Osmanlı büyüklerini oynayan sanatçıların yaşam tarzları ve ahlaklarina dikkat etmesi gerekir. Bunlara dikkat etmeyenler lütfen bu kadrolara katılmasınlar
    Cevapla
  • çakır 3 ay önce Şikayet Et
    Rabbim şafi ismiyle şifa versin…
    Cevapla
  • keamu 3 ay önce Şikayet Et
    Allah şifa versin. Fatih Sultan Mehmet dizisini merakla bekliyoruz. Oyuncularına, senaristine, yönetmenine, set çalışanlarına kısaca bütün ekibe Allah kolaylık versin. Kazadan beladan korusun.
    Cevapla
  • Abdülhak 3 ay önce Şikayet Et
    Rabbim hayırlı şifalar ihsan eylesin
    Cevapla
  • Yusuf Şener 3 ay önce Şikayet Et
    Rabbim şifa versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel, Sinan Ateş dosyasını ilk buluşmada Bahçeli’ye neden açtı?
Ünlü oyuncu Deniz Uğur'dan 'Gazze' tepkisi: Sanat camiasından utanıyorum