En son Kızılcık Şerbeti'ne konuk olmuştu! Farah Zeynep Abdullah'a "Çirkinsin ve iğrençsin" denildi

En son Kızılcık Şerbeti dizisin ile oyunculuk performansı sergileyen Farah Zeynep Abdullah, kendisi için yapılan yoruma sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabı üzerinden "Çok çirkinsin ya. Allah'ım bu nasıl bir iğrençlik" yorumuna maruz kalan Farah Zeynep Abdullah bakın nasıl tepki verdi.

En son Kızılcık Şerbeti'ne konuk olmuştu! Farah Zeynep Abdullah'a "Çirkinsin ve iğrençsin" denildi
En son Kızılcık Şerbeti'ne konuk olmuştu! Farah Zeynep Abdullah'a "Çirkinsin ve iğrençsin" denildi
GİRİŞ 27.01.2024 19:20 GÜNCELLEME 27.01.2024 19:20
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Ardından çok konuşulan 'Bihter' filminde başrol performansının ardından Show Tv ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisine konuk oyuncu olarak katılan Farah Zeynep Abdullah, kariyeri kadar özel yaşamı ile de gündeme geliyor. 

Daha önce Batman'da İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu öne sürülen Musa Orhan'a hakaret nedeniyle mahkemelik olan, geçtiğimiz günlerde ise Yılmaz Güney yorumu ile ortalığı sallayan Farah Zeynep Abdullah bu kez de kendisine hakaret eden takipçisini ifşa etti. 

TRT1'in yeni tarih dizisinde korkunç kaza: Ünlü oyuncu Sinan Albayrak ağrı yaralıTRT1'in yeni tarih dizisinde korkunç kaza: Ünlü oyuncu Sinan Albayrak ağrı yaralı

Farah Zeynep Abdullah

Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları cevaplandıran oyuncu Farah Zeynep Abdullah, kendisine yapılan yorumu afişe etti. Birkaç gün önce "Anasına küfretmişimcesine giydiklerimden nefret eden insanlar bana komik geliyor" diyen oyuncu bu kez durumu tiye aldı. 

Farah Zeynep Abdullah, kendisine gelen "Çok çirkinsin ya. Allah'ım bu nasıl bir iğrençlik" mesajını ev mesajı atan hesabın görüntüsünü " Özür dilerim güzellik" notu ile paylaştı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Selim 3 ay önce Şikayet Et
    Öyle bir rilü kabul eden cinsiyet çirkinin de çirkinidir
    Cevapla
  • Muhsin 3 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ.
    Cevapla
  • Çetin 3 ay önce Şikayet Et
    Seni durduran mı var?
    Cevapla
  • Alim 3 ay önce Şikayet Et
    İNŞALLAH Bu hanfendiye gerçek tesettür nasip olur.
    Cevapla
  • Yalçın 3 ay önce Şikayet Et
    Olursa ne olacak?
    Cevapla
  • Selma Türkoğlu 3 ay önce Şikayet Et
    Yapılan yorumların olumsuzlarını kınıyorum
    Cevapla
  • Bilge 3 ay önce Şikayet Et
    Kadın kadının dusmanidir Allahın yarattığı her canlı güzeldir ne kadar kötü olduk hainlik fesatlık ruhumuzu esir almış kötü yorumlar yapanlar Allahtan korkun bizleri kimin ne yaptığı ilgilendirmez insanlar önce kendine bir dönüp baksın önce kendini eleştirsin ayıp gunah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail medyasında Türk ambargosu analizi: Bizi çok zor günler bekliyor
İsrail'de 'Türkiye' paniği, başvurmaya hazırlanıyorlar! 4 maddelik plan ortaya çıktı...