Gönül Dağı'nın yıldızı Gülsim Ali'den itiraf: İçimdeki arabesk kadını çıktı

3 sezon boyunca TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı'nda Dilek karakterini canlandıran, sonrasında ise Al Sancak dizisinde başrol oynayan Gülsim Ali, Cem Karaca'nın Gözyaşları filmini izledikten sonra, yaptığı itiraf ile gündeme geldi.

Gönül Dağı'nın yıldızı Gülsim Ali'den itiraf: İçimdeki arabesk kadını çıktı
Gönül Dağı'nın yıldızı Gülsim Ali'den itiraf: İçimdeki arabesk kadını çıktı
GİRİŞ 26.01.2024 09:09 GÜNCELLEME 26.01.2024 09:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

12 yıldan beri oyunculuk kariyerine devam eden ve TRT1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisi ile yıldızı parlayan Gülsim Ali gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oyuncu Gülsim Ali yaptığı itiraf ile gündeme geldi. 

Gülsim Ali, Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 'Cem Karaca’nın Gözyaşları' filminin galasına katıldı. Galada kameralar karşısında poz vermeyi ihmal etmeyen genç oyuncu bir de soruları yanıtladı. 

Biyografi filmlerini oldukça merak ettiğinden bahseden Gülsim Ali, Cem Karaca'nın da film haberi çıkınca heyecanlandığını anlattı. 

O diziler için final kararı! Bu hafta itibariyle yayından kaldırılıyorO diziler için final kararı! Bu hafta itibariyle yayından kaldırılıyor

"İÇİMDEKİ ARABESK AKDINI ÇIKTI"

Biyografi filmlerine dikkati çeken Gülsim Ali beğendiği filmler arasında Bergen ve Müslüm'ü saydı ve ardından şu yorumu yaptı: Bergen ve Müslüm Gürses'in filmini beğenmiştim. Onları dinledikten sonra içimdeki arabesk kadını çıktı.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Hüseyin 3 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ.
    Cevapla
  • HHH 3 ay önce Şikayet Et
    Kuş tüyü yataklarda cennet istenmez.
    Cevapla
  • Alim 3 ay önce Şikayet Et
    BİNLERCE BEBEK ÇOCUK VE MASUM İNSAN KATLEDİLDİ VE SAKAT BIRAKILDI VE YERLERİNDEN YURTLARINDAN EDİLDİ BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM verecek...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Starbucks’ı boykot edenlere ‘salak’ diyen Ümit Özdağ, oyuncu Sinan Albayrak’a dava açtı
Umman'da gizli "orta doğu" toplantısı