Kanal D, ATV, TV8 ve Show Tv dizileri için final kararı verildi! Bu hafta itibariyle yayından kalkıyor

Yeni sezonda çok sayıda dizi yayın hayatına başladı. Ancak birçok dizi reytinglerden umduğunu bulamadı. İzlenmedeki hedefini tutturamayan Kanal D, ATV, TV8 ve Show Tv dizisi final yaparak ekranlara elveda diyecek. İşte o dizilerin listesi...

Kanal D, ATV, TV8 ve Show Tv dizileri için final kararı verildi! Bu hafta itibariyle yayından kalkıyor
Kanal D, ATV, TV8 ve Show Tv dizileri için final kararı verildi! Bu hafta itibariyle yayından kalkıyor
GİRİŞ 27.01.2024 22:00 GÜNCELLEME 27.01.2024 22:00
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

2023-2024 sezonunda birçok dizi ekranlarda seyirci ile buluşmaya başladı. Çok sayıda dizi reytinglerde başarı elde ederek yoluna devam ederken bazı diziler reytinglerden istediğini alamadı ve hikayesini sonlandırma kararı aldı. 

Hikayesine son verilen diziler final bölümleri ile son kez izleyiciyle buluşacak ve ardından veda edecek. İşte final yapacak olan o diziler...

En son Kızılcık Şerbeti'ne konuk olmuştu! Farah Zeynep Abdullah'a 'Çirkinsin ve iğrençsin' yorumuEn son Kızılcık Şerbeti'ne konuk olmuştu! Farah Zeynep Abdullah'a "Çirkinsin ve iğrençsin" yorumu

DİLEK TAŞI

Reytingde umduğunu bulamayan dizlerden biri de Dilek Taşı. Bu dizi 24 Ocak Çarşamba final bölümü ile son kez izleyici ile buluştu. 20'inci bölümü ile ekrana gelecek olan, 1980'leri anlatan dönem dizisinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci başrolü paylaşıyordu. 

AŞKA DÜŞMAN

İzlenen programları ile bilinen TV8'in nadir dizilerinden biri de başrolünde Nazan Kesal, Cem Yiğit Üzümoğlu, Buse Meral, Ebru Aykaç ve Merve Nur Bengi'nin yer aldığı Aşka Düşman. 3 bölüm boyunca ekrana gelen Aşka Düşman 4. ve final bölümü ile 25 Ocak Perşembe ekranlara veda etti.

NE GEMİLER YAKTIM

Show TV'nin yeni dizilerinden biri de Ne Gemiler Yaktım. 7 bölüm boyunca izleyici ile buluşan ve başrolünde Devrim Özkan, Deniz Baysal ve Erkan Kolçak Köstendil gibi oyuncuların yer aldığı Ne Gemiler Yaktım 28 Ocak Pazar günü ekranlara elveda diyecek. 

YILDIZLAR BANA UZAK

ATV'nin yeni dizilerinden biri olan ve 3. bölümü ile final yaparak izleyicilerine veda eden dizilerden biri de Yıldızlar Bana Uzak olmuştu. Başrolünde Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç'ın yer aldığı dizi 21 Ocak'ta yayından kaldırıldı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 18
  • f.ö 3 ay önce Şikayet Et
    neden komedi dizisi yapılmıyor 1 tane bile yok
    Cevapla
  • Adil 3 ay önce Şikayet Et
    Dünyada binlerce bebek çocuk ve masum insanlar katlediliyor,,, sakat bırakılıyor,,,, yerlerinden yurtlarından ediliyor,,,, acı dert tasa açlık sefillik yoksulluk hastalıkla mücadele ediliyor... siz neyin derdindesiniz... ALLAH akıl fikir basiret feraset fetanet iman hidayet tevbe ve kurtuluş nasip etsin
    Cevapla
  • Alim 3 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ.
    Cevapla
  • Buhran altintop 3 ay önce Şikayet Et
    En guzeli Avrupa yakasiydi demi
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    bunların çoğunluğu bizi öz ve adetlerimize uygun diziler değil iyi günlere kaldık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aksungur Siha'dan tam isabet! MAM-T atışı göz doldurdu
ABD, Rusya'yı kızdıracak kararı duyurdu! Yarım milyar dolar değerinde...