Masterchef finalinden sonra Somer Şef'ten şok itiraf! Sinir olduğu yarışmacıyı açıkladı…

Somer Sivrioğlu, TV8'de yayınlanan Masterchef All Star'ın final bölümünün ardından beklenmedik bir açıklama ile gündeme geldi. Somer Şef, Masterchef'te en sinir olduğu yarışmacıyı söyledi ve 'ukalalık yaptı' diye altını çizdi.

Masterchef finalinden sonra Somer Şef'ten şok itiraf! Sinir olduğu yarışmacıyı açıkladı…
Masterchef finalinden sonra Somer Şef'ten şok itiraf! Sinir olduğu yarışmacıyı açıkladı…
GİRİŞ 27.01.2024 18:22 GÜNCELLEME 27.01.2024 18:22

Türk Mutfağı alanında oldukça derin çalışmalara imza atan Somer Siviroğlu Masterchef All Star2ın finalinin yayınlanmasının ardından yarışmacılar ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Somer Şef, jüri üyeliği yaptığı Masterchef yarışmacılarına yönelik ettiği itiraf ile sosyal medyada gündem oldu. 

"MasterChef'te en sinir olduğun yarışmacı kimdi?" diye soru ile karşılaşan Somer Şef samimi bir şekilde yanıt verdi ve 2 kişiyi işaret etti. İşte o isimler ve verdiği cevap...

Somer şef nereli ve kaç yaşında Somer Sivrioğlu'nun hayatı ve biyografisi...Somer şef nereli ve kaç yaşında Somer Sivrioğlu'nun hayatı ve biyografisi...

"SERHAT'A GICIK OLMUŞTUM"

Somer Sivrioğlu ilk etapta Masterchef 2020 sezonunun şampiyonu Serhat Doğramacı'ya sinir olduğu söyledi. Verdiği cevapta "İlk başlarda Serhat'a bayağı gıcık olmuştum. Çünkü geldi ukalalık yaptı falan ya ben çok rahat yaparım diye. Sonra tanıdıkça çok sevdim tabii." ifadelerini kullandı.

Serhat Doğramacı

"GÜZİDE'YE ÇOK ÜZÜLDÜM"

Ardından 2019 sezonunun 3'üncüsü ve Masterchef All Star'ın ilk elenen yarışmacısı olan Güzide Mertcan'a değinen Somer Şef yarışmacılara sinir olmaktan ziyade potansiyellerini ortaya koyamamalarına kızdığının altını çizdi. Siviroğlu, Somer şef Güzide'nin yarışmanın başında bilerek elenmesine çok üzüldüğünü dile getirdi. 

Böylece, Masterchef All Star'dan elendikten sonra Kanal 7 ekranında yemek programı sunmaya başlayan Masterchef Güzide'nin yarışmadan bilerek elendiği ise tescillenmiş oldu. 

Masterchef Güzide vedasından sonra ateş püskürdü 'Kimseyi kayırmadan...'Masterchef Güzide vedasından sonra ateş püskürdü "Kimseyi kayırmadan..."

Güzide Mertcan

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok