Gerekirse simit yenecek demişti! Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan reklam geliri!

Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Hülya Avşar, verdiği son röportajında para hakkında yorum yapmıştı. Avşar kızı reklam yüzü olduğu markadan elde edeceği gelir ile gündeme bomba gibi düştü. İşte, dudak uçuklatan o rakam!

Gerekirse simit yenecek demişti! Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan reklam geliri!
Gerekirse simit yenecek demişti! Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan reklam geliri!
GİRİŞ 21.01.2024 15:37 GÜNCELLEME 21.01.2024 15:39
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Zehra ile geçtiğimiz günlerde Sarıyer’de bir balıkçıdan çıkarken objektiflere yansıyan Hülya Avşar, gazetecilerle sohbet etmişti. Yaptığı açıklamalarla yaşam tarzının uyum sağlamadığı görülen sanatçıya tepki yağdı!

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı açıkladı! Emre Altuğ’dan estetik itirafı…Yalı Çapkını'nın Orhan'ı açıkladı! Emre Altuğ’dan estetik itirafı…

YAŞAYABİLDİĞİN KADAR PARAN OLSUN!

Doğum günü yemeği için aile üyeleri ile toplandıklarını söyleyen sanatçı, kızı için yeni yaşından beklentileri merak edilince, "Çok fazla zenginliğin insana zarar verdiğini düşünüyorum. Yaşayabildiğin kadar paran olması yeterli, mutluluk budur" ifadelerine yer vermişti.

Ünlü oyuncu trafik kazası geçirdi! Bodrum turnesi dönüşü ölümle burun buruna geldi…Ünlü oyuncu trafik kazası geçirdi! Bodrum turnesi dönüşü ölümle burun buruna geldi…

Şarkıcılık, oyunculuk ve sunuculuk kariyerinin dışında özel hayatı ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da sıkça gündemde olan Hülya Avşar, şimdi de anlaşma yaptığı reklam firması ile adından söz ettiriyor. Reklam yüzü olduğu firma ile yaptığı anlaşma dudak uçuklattı!

8 MİLYON TL’LİK SİMİT!

Yaklaşık 7 yıldır reklam yüzü olduğu bir yatak firmasıyla anlaşmasını güncelleyen Hülya Avşar’ın imza attığı rakam yok artık dedirtti!

Geçtiğimiz günlerde anlaştığı reklam filmi için kamera karşısına geçen 60 yaşındaki Avşar kızının, sadece 1 yıllık anlaşma bedeli olarak 8 milyon TL gelir elde edeceği biliniyor.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 28
  • hakan 3 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar boş yorumlar olmuş.Kadının reklam yüzü olması şirkete para kazandırmasa, neden güncellesinler anlaşmalarını..Sen ben belki almıyoruz ama o bu şu alıyor işte.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Yeminle o reklamını yaptığı yatağı almadım almayacağım.
    Cevapla
  • El hak 3 ay önce Şikayet Et
    Dünya sizin oldu peki ya ahiret ebedi hayat için ne yaptın Avşar kızı
    Cevapla
  • BİROL 3 ay önce Şikayet Et
    Yahu bu insanlar simit yermi hiç.İnandınızmı!!Oynuyor işte...
    Cevapla
  • BİROL 3 ay önce Şikayet Et
    Yahu bu insanlar simit yermi hiç.İnandınızmı!!Oynuyor işte...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu