Ünlü oyuncu trafik kazası geçirdi! Bodrum turnesi dönüşü ölümle burun buruna geldi…

Metin Zakoğlu, geçtiğimiz haftalarda belalı komşusu ile davalık olmuştu. Ünlü tiyatrocunun trafik kazası geçirdiği öğrenildi. Pert hale gelen araçtan işte böyle sağ çıktı!

Ünlü oyuncu trafik kazası geçirdi! Bodrum turnesi dönüşü ölümle burun buruna geldi…
Ünlü oyuncu trafik kazası geçirdi! Bodrum turnesi dönüşü ölümle burun buruna geldi…
GİRİŞ 21.01.2024 11:38 GÜNCELLEME 21.01.2024 11:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

20 yılı aşkın süredir sektörde olan ve evinden de tiyatro çalışmalarını yürüten Metin Zakoğlu, direksiyon başında kontrolü kaybetti. Sağlık durumunun iyi olduğu bilinen ünlü tiyatrocu “Kontrolü kaybettik, araba bariyerlere çarparak durabildi. Pert hale gelen arabadan sapasağlam çıktık çok şükür” açıklamasını yaptı.

Burcu Biricik’ten beklenen müjde geldi! Ünlü oyuncu açıklama yaptı…Burcu Biricik’ten beklenen müjde geldi! Ünlü oyuncu açıklama yaptı…

Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı: 'Tahmin ediyorum…”Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı: "Tahmin ediyorum…”

BALIKESİR OTOBANINDA KAZA!

Ünlü oyuncu Metin Zakoğlu, Bodrum turnesine gitmişti. Dönüş yolunda bulunan Balıkesir otobanında kaza meydana geldi. Yaşadığı talihsiz olayın ardından açıklama yapan Zakoğlu “Emniyet kemeri hayatımızı kurtardı, lütfen takmayı ihmal etmeyin” ifadelerine yer verdi.

Survivor’a polis baskını! Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi…Survivor’a polis baskını! Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi…

Sus işareti yapan hemşirenin son hali ortaya çıktı! Eski model Dilek Tunca kimdir?Sus işareti yapan hemşirenin son hali ortaya çıktı! Eski model Dilek Tunca kimdir?

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • tanımıyorum 3 ay önce Şikayet Et
    Ünlü mü ? ben tanımıyorum...
    Cevapla
  • ahiret 3 ay önce Şikayet Et
    pert bu halimi pert görmessek bizede inandıracaksınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Filistin başvuru yapmıştı! FIFA'dan İsrail adımı
Memur ve emeklinin zam tahmini değişti! Merkez Bankası açıkladı