Ozan Güven’in şiddet davasında son durum! Adli Tıp Kurumu darp raporu çıktı!

Oyuncu Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz arasında devam eden şiddet davasında, Adli Tıp Kurumu raporu ortaya çıktı. Ozan Güven ile yaşadığı olayın ardından Deniz Bulutsuz’un psikolojik rahatsızlık geçirdiği öğrenildi.

Ozan Güven’in şiddet davasında son durum! Adli Tıp Kurumu darp raporu çıktı!
Ozan Güven’in şiddet davasında son durum! Adli Tıp Kurumu darp raporu çıktı!
GİRİŞ 27.01.2024 13:04 GÜNCELLEME 27.01.2024 15:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Adli Tıp Kurumu 2. İhtisas Kurulu'nca düzenlenen darp raporunda, Deniz Bulutsuz'un maruz kaldığını iddia ettiği olaydan dolayı psikiyatrik bir hastalık olan 'anksiyete bozukluğu' başladığı belirtildi. Kadına şiddetin sık sık gündeme geldiği bu zamanlarda gözler, Adli Tıp Kurumundan gelecek rapora çevrilmişti.  İşte, Ozan Güven davasında son durum!

Bakanlık devreye girdi! Müge Anlı programında kan dondurucu olay!Bakanlık devreye girdi! Müge Anlı programında kan dondurucu olay!

YARALANMALAR HAFİF DEĞİL!

Deniz Bulutsuz’un maruz kaldığı yaralanmanın, yaşamı tehlikeye düşürebilecek bir durumda olmadığı ancak kişi üzerindeki etkisinin basit bir tıbbi müdahale ile tedavi edilebilecek ölçüde de hafif nitelikte olmadığı belirtildi.

Gerekirse simit yenecek demişti! Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan reklam geliri!Gerekirse simit yenecek demişti! Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan reklam geliri!

2020 yılının Temmuz ayında Ozan Güven'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunan Deniz Bulutsuz’un darp edildiğine dair görüntüler de sosyal medyaya sızdırılmıştı.

Oyuncu Ozan Güven’e İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ozan Güven hakkında "Hakaret", "Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "Kasten yaralama" suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Açılan dava sonrası Ozan Güven'in de karşı tarafa şikayet dilekçesi vermişti. Bunun üzerine Deniz Bulutsuz hakkında "Basit yaralama" suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan davaya Adli Tıp Kurumu raporu eklendi.

BULUTSUZ'UN VÜCUDUNDA KEMİK KIRIĞI TANIMLANMADI!

İstanbul 58.Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen Adli Tıp Kurumu raporuna göre Deniz Bulutsuz'da, 13 Haziran 2020'de maruz kalındığı iddia edilen olayın ardından psikiyatrik bir hastalık olan ‘anksiyete bozukluğunun’ ortaya çıktığı ve yaralanmasının kişi üzerindeki etkisinin basit bir tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte olmadığı belirtildi.

Adli Tıp Kurumunun raporunda ek olarak, Bulutsuz'un vücudunda kemik kırığı tanımlanmadığı, yaralanmasının kişinin yaşamını tehlikeye sokan bir durum olmadığı, yüz sınırları içerisinde tespit edilen yara izinin belirli bir mesafeden fark edilmediği ve yüzde sabit iz niteliğinde olmadığı açıklandı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    şimdi arkadaşlar eğri oturalım doru konuşalım adam bikere sanatçı lütfen şu dayağa şöle çeşitli açılardan bakarmısınız şu sanata inceliğe dayaktaki şu derinlik ve kasveti görebiliyormusunuz dayak değil adeta sanatsal vahşet buna şimdi en iyi sanatsal dayak ödülü verilmez de ceza mı verilir ayıp aşkolsun adamda doğuştan yetenek var
    Cevapla
  • hakan 3 ay önce Şikayet Et
    olayın üzerine 2 sene geçti simdiden
    Cevapla
  • BİROL 3 ay önce Şikayet Et
    En ağır ceza verilmeli diyeceğim ama o kadar özgür bir ülkeyiz ki suça ceza yok.Bir kadına el kaldırılmayacağını devlet bu kadın düşmanlarına öğretsin diyeceğim de onuda yapacak sistem yok.
    Cevapla
  • Sivaslı 3 ay önce Şikayet Et
    Bunu başka biri yapsa ortalık yıkılırdı, kimseden gık çıkmıyor, adam modern, sanatcı ya,ondandır. kadını döven adam adam değildir, kim olursa olsun yazıklar olsun,
    Cevapla
  • fakirullah 3 ay önce Şikayet Et
    Yani anlat kızım Melahat mahkeme beraat
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı
Diyetisyen Ender Saraç'ın 'cinsel istismar' davasında yeni gelişme: İfadeler ortaya çıktı