Ayla’nın yıldızı büyüdü! Koreli minik oyuncunun son hali…

Bir döneme damga vuran Ayla filminin yıldızı olarak tanınan Kim Seol'un son hali görenleri şaşırttı. Genç bir kız olan Kim Seol, Ayla filminde büyük beğeni toplamıştı. İşte, minik oyuncu Ayla’nın son hali!

Ayla’nın yıldızı büyüdü! Koreli minik oyuncunun son hali…
Ayla’nın yıldızı büyüdü! Koreli minik oyuncunun son hali…
GİRİŞ 27.01.2024 14:35 GÜNCELLEME 27.01.2024 14:36

Şimdilerde 13 yaşında genç bir kız olan Kim Seol, değişimiyle dikkat çekti. Koreli genç kız, Ayla filminde başrolü İsmail Hacıoğlu ile paylaşmış ve Kore Savaşı döneminde yaşanan gerçek bir hikaye ile gündeme gelmişti.

Ozan Güven’in şiddet davasında son durum! Adli Tıp Kurumu darp raporu çıktı!Ozan Güven’in şiddet davasında son durum! Adli Tıp Kurumu darp raporu çıktı!

Survivor’a polis baskını! Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi…Survivor’a polis baskını! Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi…

MİNİK AYLA 13 YAŞINDA!

İsmail Hacıoğlu'nun başrolünde olduğu ve Kore Savaşı zamanında gerçekleşmiş olan bir olayın hikayesinden uyarlanan Ayla filminde çocuk Ayla'yı, Koreli Kim Seol canlandırmıştı. Türkçe, Korece ve İngilizce dilleriyle pek çok ülkede yayımlanan Ayla, 2017'de vizyona girmiş ve büyük gişe başarısı elde etmişti. Şimdilerde ise Kim Seol büyüdü ve genç bir kız oldu.

Kore Savaşı sırasında görevli olan ve bir Koreli yetim kıza babalık yapan Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin başından geçen olayları seyirciyle buluşturan Ayla, milyonları göz yaşına boğmuştu.

Kim Seol, şimdilerde ise 13 yaşında. Herkesin Ayla olarak tanıyıp benimsediği Seol'un son hali, sosyal medyada da gündeme düştü.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi