Songül Öden anne oldu! Ünlü oyuncunun kızının ismi...

Televizyon dünyasından uzak bir şekilde yaşamayı tercih eden Songül Öden, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. Öden, müjdeli haberi sevenlerine duyurdu. Sağlıklı bir şekilde bebeğini kollarına alan Songül Öden, kızına verdiği ismi de açıkladı.

Songül Öden anne oldu! Ünlü oyuncunun kızının ismi...
Songül Öden anne oldu! Ünlü oyuncunun kızının ismi...
GİRİŞ 27.01.2024 17:32 GÜNCELLEME 27.01.2024 17:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

En son 'Atatürk' filminde canlandırdığı Zübeyde Hanım karakteriyle sevenleriyle buluşan 44 yaşındaki güzel oyuncu, 2020 yılında iş insanı Arman Bıçakçı ile nikah masasına oturmuştu. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Songül Öden'in hamile olduğu ise eylül ayında duyurulmuştu.

Bakanlık devreye girdi! Müge Anlı programında kan dondurucu olay!Bakanlık devreye girdi! Müge Anlı programında kan dondurucu olay!

Baltalimanı’ndaki bir mekanda geçtiğimiz aylarda görüntülenen Öden, "Hamileliğiniz nasıl gidiyor? Aşerdiniz mi hiç?" sorusuna ise bu yanıtı vermişti.

"Hamilelik güzel geçiyor. Mide bulantısı ve reflü dışında tabii ki. Hamilelik sürecinde eşimi de hiç zorlamadım, sadece bir kere karpuz istemiştim. Ona aşerdim yani. Herkes ister. Ne var bunda!"

Burcu Biricik’ten beklenen müjde geldi! Ünlü oyuncu açıklama yaptı…Burcu Biricik’ten beklenen müjde geldi! Ünlü oyuncu açıklama yaptı…

ÖNCE BİR GELSİN!

Songül Öden, doğum için hiçbir hazırlık yapmadığını belirterek "Önce bir gelsin, ben alışveriş yapmadım ama arkadaşlarım yapıyor. Doğduğunda yaparım" demişti.

Geçtiğimiz aylarda "İsim düşündünüz mü?" sorusuna ünlü isim, "Onu size söylemem, şaka bir yana aklımda isimler var ama tam emin değilim" cevabını vermişti.

MÜJDELİ HABER GELDİ

Songül Öden'den müjdeli haber bugün geldi. Songül Öden-Arman Bıçakçı çifti kızlarına kavuştu.

İlk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşayan çift, kızlarına Sone Larin adını verdi. Songül Öden ve Sone Larin bebeğin sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Hic sevmem 3 ay önce Şikayet Et
    Yabancı asıllı ise normaldir. Asıl ilginc olan bu kadının nasil baglantisi vardiysa, bu tiple,bir de köylü dogal guzel diye Kivanc Tatlıtuğ'un partneri olarak oynamıştı, yaşlı ablasi gibi durmustu. Bizim ulkede de Hollywood benzeri irk yapılanması varsa demekki. Tipe degil irka bakip dengesiz rol dagitiyorlar.
    Cevapla
  • Sade Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Sone Larin ne yahu? Bir tür ot adı mı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Maneviyata yönelen Yaşar Alptekin'in dört katlı villası görüntülendi! İnanılmaz değişim
4 yılda 31 milyar liralık katkı sağladı! Türkiye'de birinci Dünya'da 2. sırada...