Seren Serengil ve Seda Sayan arası kızışıyor! “Bir sal beni artık!”

Gerek özel hayatıyla gerek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Seren Serengil, Seda Sayan'ı taklitçi diyerek suçladı. Ortalığı kızıştıracak sözler paylaşan Seren Serengil'e Seda Sayan ne cevap verecek?

Seren Serengil ve Seda Sayan arası kızışıyor! “Bir sal beni artık!”
Seren Serengil ve Seda Sayan arası kızışıyor! “Bir sal beni artık!”
GİRİŞ 28.01.2024 13:18 GÜNCELLEME 29.01.2024 10:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Seda Sayan, en son yaptırdığı bir düzine estetik işlemiyle gündeme gelmişti. Estetikler ile büyük değişim geçiren ve yaşından oldukça dinç görünen Seda Sayan'a bir suçlama geldi. Kendisini taklit ettiğini söyleyen Seren Serengil, magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Seda Sayan’ı hedef gösterdi!

Acun Ilıcalı çileden çıktı! Konseyde ipler gerildi…Acun Ilıcalı çileden çıktı! Konseyde ipler gerildi…

“YAPMA ABLACIM, BİR SAL BENİ ARTIK!”

Seda Sayan’ın yaptırdığı estetik işlemleri kişisel olarak algılayan ve kendisini taklit ettiğini savunan Seren Serengil, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı:

Ozan Güven’in şiddet davasında son durum! Adli Tıp Kurumu darp raporu çıktı!Ozan Güven’in şiddet davasında son durum! Adli Tıp Kurumu darp raporu çıktı!

"Seda ablacım Ajda nasıl 75 yaş üstü en beğendiğim kadınsa sen de 65 yaş üstü en beğendiğim kadınların başında geliyorsun. Ben takip edilmeyi çok seviyorum, hoşuma da gidiyor ama aynı camiada bir tane Seda olsun, bir tane Seren olsun. Benim doktorlara gidiyorsun, 'aynısını yapın' diyorsun. Seda Serengil veya Seren Sayan olursak anlamadım ki ne olacak. Bak üstteki fotoğrafın alttaki benim ama alttaki yine benim. Yapma ablacım, sen zaten güzeldin. Kaşlar, bakışlar saç modelleri bir sal beni artık."

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • tolgam 2 ay önce Şikayet Et
    muhebbete bak tartışmayaya bakarmısınız dünya ne ile uğraşıyor bunlar neyin peşinde Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim
    Cevapla
  • Tayfun 2 ay önce Şikayet Et
    Allah cezanızı versin. Ölüm var Ölüm. Uğraştığınız şeylere bakın. Memlekette çöp bile olamayacak insanlara ünlü diyoruz. Hepimizin sonu toprak.
    Cevapla
  • Arda 2 ay önce Şikayet Et
    Büyük olan zaten tuvalet diğeri de lavabo olma yolunda
    Cevapla
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Bunlar ülkede nezaman ünlü oldular marifetleri nedir, playbeckçilerdenmisiniz
    Cevapla
  • Mirage 2 ay önce Şikayet Et
    Farklılık güzelliktir. Ayrıca dünya her geçen gün kötüye gidiyor, çocuklar öldürülüyor, kadınlar öldürülüyor. Sizin derdinize bakın, insan utanır biraz. Mahalle yanarken, birileri saç tararmış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi