Acun Ilıcalı çileden çıktı! Konseyde ipler gerildi…

Survivor All Star'da gerilim arttı. Nagihan Karadere ile yaşanan kavgalar Acun Ilıcalı'yı çileden çıkarttı. Ilıcalı, konseyde sinirlerine hakim olamayarak, yapılanların kabul edilemez olduğunu belirtti.

Acun Ilıcalı çileden çıktı! Konseyde ipler gerildi…
Acun Ilıcalı çileden çıktı! Konseyde ipler gerildi…
GİRİŞ 28.01.2024 11:39 GÜNCELLEME 28.01.2024 16:24
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta Sercan Yıldırım'la yaşadığı kavgayla gündeme gelen Nagihan Karadere, bu hafta diğer kadın yarışmacılarla arasında polemik yaşadı. Acun Ilıcalı'nın Nagihan Karadere'ye tepkisi konseyde damga vurdu. Nagihan Karadere'nin diskalifiye olup olmadığı ise merak konusu. İşte Survivor'da yaşananlar!

Ozan Güven’in şiddet davasında son durum! Adli Tıp Kurumu darp raporu çıktı!Ozan Güven’in şiddet davasında son durum! Adli Tıp Kurumu darp raporu çıktı!

Ayla’nın yıldızı büyüdü! Koreli minik oyuncunun son hali…Ayla’nın yıldızı büyüdü! Koreli minik oyuncunun son hali…

SAYIP SÖVMESİNE İZİN VEREMEM!

Acun Ilıcalı konuyla ilgili Karadere’ye tepki gösterdi; "Ortada şöyle bir problem var Nagihan. Evet çok başarılı bir yarışmacısın, kazanma potansiyelin var. Survivor'u kazanabilirsin, bizim için de değerlisin. Ama şöyle bir konu var; bunları yaşayan mavi takım da aynı şekilde kırmızı takımın tamamı da benim için çok değerli. Burada bir yarışmacı benim için ne kadar değerli olursa olsun, o yarışmacının başka bir yarışmacıya bu derece sayıp sövmesine izin veremem. Bununla ilgili de sana, bunu yapabilirsin diye bir şey söylememi bekliyorsan; öyle bir şey söylemeyeceğim. Ben sana net durumu çizeceğim şimdi; bunun üzerine de bir değerlendirme yapalım."

Songül Öden anne oldu! Ünlü oyuncunun kızının ismi...Songül Öden anne oldu! Ünlü oyuncunun kızının ismi...

Bu uyarının ardından Ilıcalı, Karadere'nin Survivor’da yaptığı yanlışları da tek tek sıraladı ve tepki gösterdi:

"Bir; Hakan'a yaptığın hareket, kabul edilmesi mümkün değil. Sana zaten yakışmayan bir hareket, pişman olduğunu sen de söyledin. Öbürü için kendini haklı zannediyorsan; bir insan, benim herhangi bir şekilde damarıma bassa ya iki, üç tane şey sallarım ya gider şikayet ederim, ben de insanım. Ama 5 dakika boyunca saydırıp -belli kuralları olan bir programda- non-stop saydırmayı göze alabiliyorsan, bu artık şu demek; kendini bu ortamın da üzerinde de görüyorsun ki bu derece saydırabiliyorsun. Bunun bizdeki mesajı bu. Bu şu demek artık; prodüksiyonmuş, Acun Ilıcalı'ymış, İrem Kanan'mış, Mustafa'ymış hiçbirini takmıyorum demek oluyor bu. Bizim buna müsaade vermemiz de bu. "

DİSKALİFİYEYE KADAR GİDEBİLİR!

Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere’ye bu yaptıklarından dolayı bir bedel ödenmesi gerekiyorsa kendisinin ödeyeceğini, yarışmacılarının bir daha böyle bir duruma düşmesine müsaade etmeyeceğini söyledi. Nagihan Karadere ise kendisini savunup Acun Ilıcalı'ya sert çıkıştı.

Ilıcalı, gerekirse bu mevzunun diskalifiyeye kadar uzayabileceğini belirtti. Konseyde bu anlar yaşanırken ise Nagihan Karadere, göz yaşlarına hakim olamadı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21
  • Mert kaya 3 ay önce Şikayet Et
    Hepsi masal kızı dolduruyorlar.nekadar kavga gerginlik o kadar izlenme.diye ama uyariyorlar .dozajini asmayin..acun ortalığı vos buldu
    Cevapla
  • süleyman 3 ay önce Şikayet Et
    böyle rezilliklerin müşterisi her zaman olur..
    Cevapla
  • Gereksiz 3 ay önce Şikayet Et
    Tv de bakacak birşey bulamadığım zaman arada izlerdim ancak aynı kişileri görünce artık hiç bakmıyorum.. Hele ki Turabi, Nargihan, Bozok, Ersin, Sercan çok iticiler bana göre.. Aynı yüzleri görmek istemiyor artık insanlar bıktık vesselam..
    Cevapla
  • objektif kalem 3 ay önce Şikayet Et
    Şu adamı ve programlarını ekranlardan kaldırmak için ne bekleniyor çoluk çocuğun ahlakı bozulmaktan başka bir şey deil
    Cevapla
  • Davut zorlu 3 ay önce Şikayet Et
    Bundan bize ne
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kayyım iddiaları gündeme bomba gibi düştü! TFF'den açıklama...
Hamas, ateşkes teklifini kabul etti! İşgalci İsrail'den skandal adım