Uraz Kaygılaroğlu'nun en acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu…

Sevilen oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerinin yüreklerini sızlattı. Hasan Kaygılaroğlu’nun vefatıyla yaşadığı derin üzüntüyü takipçileriyle paylaşan Uraz Kaygılaroğlu, “Tanıdığım en kıyak insandın” cümlelerine yer verdi.

Uraz Kaygılaroğlu'nun en acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu…
Uraz Kaygılaroğlu'nun en acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu…
GİRİŞ 01.02.2024 10:57 GÜNCELLEME 01.02.2024 11:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, yer aldığı pek çok dizi ve film projelerinin yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. 3 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabında yaptığı son paylaşım ise sevenlerini hüzne boğdu. Dedesi Hasan Kaygılaroğlu'nun hayatını kaybettiğini duyuran sanatçıya pek çok isimden taziye mesajı geldi.

Kim Milyoner Olmak İster'de akılalmaz hata! Soru yanlış iddiası...Kim Milyoner Olmak İster'de akılalmaz hata! Soru yanlış iddiası...

Seren Serengil ve Seda Sayan arası kızışıyor! “Bir sal beni artık!”Seren Serengil ve Seda Sayan arası kızışıyor! “Bir sal beni artık!”

YÜREKLERİ SIZLATAN VEDA MEKTUBU!

96 yaşındaki dedesi Hasan Kaygılaroğlu'nun hayatını kaybettiğini takipçileriyle paylaşan Uraz Kaygılaroğlu, dedesine yazdığı veda mektubuyla yürekleri sızlattı.

Ünlü oyuncu henüz daha 4 yaşındayken babası Mehmet Ali Kaygılaroğlu'nu kaybetmiş ve dedesiyle büyümüştü. Dedesine veda ettiği duygu yüklü paylaşımında ise şu cümlelere yer verdi:

“Dedeciğim, biriciğim, güzel yüreklim. Sen benim tanıdığım en dürüst en kıyak insandın. Meyven, kabak çekirdeğin, aksiyon sineman tamamsa başka bir şey aramazsın. Biri seninle inatlaşmadı mı, tane tane anlattı mı kızmaz anlarsın. Sabah şöyle bir 5-10 km yürüdün müydü tamam. Akşam vaktine doğru bir kaç el tavla bitti gitti.

Anlatırdın hep. Savaş görüp, 16-17 yaşlarında İstanköyden kayıkla Bodruma'a yanaşmış. Bir akrabaların varmış Çukurcuma'da onların yanına gidene kadar sokaklarda kalmış, mendil, çorap satmışsın. Bir başına İstanbul'da yaşamayı başarıp anneanneme göz koymuşsun:) bir oğul ve bir kız çocuğu sahibi olmuş onlara da aslanlar gibi bakmışsın. Anneannem kazandıklarını değerlendirmiş, sen hep çalışmışsın. Mahmutpaşa'da esnaf olmuş, bu sefer çorap makinası ve iğnesi satmışsın (ne ilginç bir meslek diye düşünmeden edemezdim)

Buradan sonrası da benden olsun. Beni bir hafta sonu parksız, bisikletsiz bırakmadın. Tavla oynamayı, iyi insan olmayı, dürüst yaşamanın anlamını sen öğrettin. çalışkanlığı da sende gördüm, emekliliğin tadının nasıl çıkarılacağını da. Bayram namazına da seninle gittim, teravih namazına da. Sonra gitmeyi bırakınca da kızmadın. Açık fikirli adamdın, onaylamadığın şeye keşke yapmasan der karışmazdın. En azından bana. Hep güvenir sırtımı sıvazlardın. Akıllı çocuksun diye severdin beni. Ben de seni çok severdim dede çok. J Burger’a da sen götürürdün, sahilde kayıkçı arkadaşlarının yanına da.

Fenerbahçe mahallesinde Hasan'ın torunu olmanın imtiyazlarını yaşattın bana. Dede oldun, baba oldun. Herkese oldun bir bana değil, kapın sofran hep açıktı. Eski alışkanlık herhalde herkese çorap hediye ederdin. Bi insan bu kadar meyve yer mi arkadaş diye hayret ederdik kuzenlerle. Bir de 96 yaşındasın diye mi ne hep hiç ölmeyecek herhalde diye gülerdik aramızda :(((((

Seni çok seviyorum dedem, Allah rahmet eylesin.”

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Карлыгаш 2 ay önce Şikayet Et
    Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Trabzonlu 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • izmirkartalı 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin kardeşim başın sağolsun...
    Cevapla
  • E.Bayrak 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin .Mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • O k u r 3 ay önce Şikayet Et
    Kimse dede doğmaz. Kuşaklar arasındaki değişim, her dedeye bıyık altından bir gülümseme attırır... Her torun da büyümez... Ne mutlu bunu anlayan toruna ve dedeye...
    Cevapla
  • Mükerrem 3 ay önce Şikayet Et
    Allah.rahmet.etsin.bu.mubarek.gunlerde.vefat.etmesi.cok.guzel.bol.bol.sadaka.verin.dedenizin.ruhuna.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar