Doktorlar dizisinin Ela'sı, Kerem Bürsin ile mutfakta!

Yasemin Özilhan ile Kerem Bürsin ikilisi birlikte mutfağa girip Monkey Bread için kolları sıvadı. Kerem Bürsin ile Yasemin Özilhan'ın eğlenceli anları sosyal medya kullanıcılarından beğeni topladı.

Doktorlar dizisinin Ela'sı, Kerem Bürsin ile mutfakta!
Doktorlar dizisinin Ela'sı, Kerem Bürsin ile mutfakta!
GİRİŞ 18.02.2024 10:43 GÜNCELLEME 18.02.2024 10:45

Doktorlar dizisi ile ünlenen ve İzzet Özilhan'la dünyaevine giren Yasemin Özilhan sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanıyor. Evlendikten sonra kariyerini noktalayan Yasemin Özilhan, sosyeteye hızlı bir giriş yapmıştı. Şimdilerse ise pek çok ünlü isimle bir araya gelerek içerik oluşturuyor. 

İnci Taneleri dizisinde akılalmaz yanlışlık! Yılmaz Erdoğan'dan özür geldi...İnci Taneleri dizisinde akılalmaz yanlışlık! Yılmaz Erdoğan'dan özür geldi...

Sosyal medya hesabında ilgiyle takip edilen Özilhan'ın takipçi sayısı da oldukça fazla. Genelde kombinlerini ve sağlıklı beslenme rutinlerini paylaşan Yasemin Özilhan'dan eğlenceli bir paylaşım geldi!

Alişan eski sağlığına kavuştu, ayaklandı! 'Gelmek yine nasip oldu...'Alişan eski sağlığına kavuştu, ayaklandı! "Gelmek yine nasip oldu..."

KEREM BÜRSİN İLE MUTFAKTA!

Yasemin Özilhan, yakın dostu Kerem Bürsin ile mutfakta çekim yaptı. İkili, "Monkey Bread" yapmak için kolları sıvadı. Kerem Bürsin ile Yasemin Özilhan'ın mutfaktaki eğlenceli anları ise sosyal medyanın gündemine düştü.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!