Gazanfer Özcan'ın torunundan duygu yüklü paylaşım!

Gazanfer Özcan'ın vefatının yıldönümünde sevenlerinden duygu dolu mesajlar geldi. Bunlardan biri de torunu Tarık Ündüz'dendi. Paylaşımda bulunan Tarık Ündüz, Gazanfer Özcan'ın tüm sevenlerini duygulandırdı.

Gazanfer Özcan'ın torunundan duygu yüklü paylaşım!
Gazanfer Özcan'ın torunundan duygu yüklü paylaşım!
GİRİŞ 18.02.2024 15:18 GÜNCELLEME 18.02.2024 15:30

Duayen sanatçılarımızdan Gazanfer Özcan vefatının yıl dönümünde yine sevgiyle anılmaya devam ediyor. Eskilerin zaten tanıdığı Gazanfer Özcan'ı, yeni nesil de  Avrupa Yakası'ndaki Tahsin Sütçüoğlu rolüyle tanımıştı. 

Kanal D'nin yeni dizisi başlıyor! Beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu!Kanal D'nin yeni dizisi başlıyor! Beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu!

Gazanfer Özcan'ı yad eden isimlerden biri de kendisinin izinden giden torunu Tarık Ündüz oldu.

Doktorlar dizisinin Ela'sı, Kerem Bürsin ile mutfakta!Doktorlar dizisinin Ela'sı, Kerem Bürsin ile mutfakta!

ELİN HALA ELİMİ SIKI SIKI TUTUYOR!

Tarık Ündüz, dedesinin hatta anne ve babasının izinden gidip oyunculuğa adım atmıştı. Dedesiyle olan çocukluk fotoğrafını paylaşıp şu sözlere yer verdi:

"Canım Dedem, elin hala elimi sıkı sıkı tutuyor, sen yoksun ama desteğini hep kalbimde hissediyorum. İyi ki doğdun...İyi ki senin torunun olmak nasip oldu...Nurlar içinde uyu..."

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamu çalışanına destek geliyor
Turistlere böyle tuzak kurdular! ATM'lerde iyilik tezgahı