Kanal D'nin yeni dizisi başlıyor! Beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu!

Ozan Güven, Hande Ataizi ve Ekin Koç gibi başarılı isimlerin başrollerinde yer aldığı yeni dizinin çekimleri hız kesmeden devam ediyor. İşte, merak uyandıran o dizinin yayın tarihi belli oldu!

Kanal D'nin yeni dizisi başlıyor! Beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu!
Kanal D'nin yeni dizisi başlıyor! Beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu!
GİRİŞ 18.02.2024 11:23 GÜNCELLEME 18.02.2024 11:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşacak olan yeni dizi "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" için geri sayım başladı. Çekimleri hız kesmeden devam eden dizinin ilk bölümü sevenleriyle buluşmaya hazır. İşte, Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin yayın tarihi!

Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı: 'Tahmin ediyorum…”Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı: "Tahmin ediyorum…”

Seren Serengil ve Seda Sayan arası kızışıyor! “Bir sal beni artık!”Seren Serengil ve Seda Sayan arası kızışıyor! “Bir sal beni artık!”

TANITIM FİLMİ YANKI UYANDIRMIŞTI!

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin tanıtım filminde, ünlü oyuncu Ozan Güven'in şiddet gördüğü sahneler gündem olmuştu. Daha ekranlarda yer almadan güçlü oyuncu kadrosu ve tanıtım filmleri ile ilgi toplayan dizide, masum bir delikanlı olan Umut'un (Ekin Koç) babasını ulaşmak için kurulu düzenin başındakilere karşı verdiği büyük adalet mücadelesi izleyiciyle buluşacak. 28 Şubat tarihi itibariyle her çarşamba günü akşamı saat 20.00'de yayınlanacak olan diziye şimdiden yoğun ilgi gösteriliyor!

Canlı yayında gözaltı! Müge Anlı’da emniyet devreye girdi!Canlı yayında gözaltı! Müge Anlı’da emniyet devreye girdi!

OZAN GÜVEN'İN ŞİDDET SAHNESİ!

Ozan Güven'in, uzun bir aradan sonra 'Taş Kağıt Makas: Hayatı Oyunu' ile televizyon ekranlarına dönüş yaptığı dizideki dayak yediği sahneleri ise sosyal medyada olay oldu. İlk bölümün yayın tarihinin açıklandığı yeni tanıtım filminde "Harun" karakterini canlandıran Ozan Güven, senaryo gereği "Fecir" rolünü üstlenen Burak Yörük'ten dayak yiyor. Bir önceki tanıtım filminde ise mor renkli bir kravat takarak izleyenleri düşündüren Ozan Güven'in bu kez dayak yediği sahneler ise kafaları karıştırdı. Yüksek bir gökdelenin inşaatında geçen şiddet dolu sahnelerde Fecir'in Harun'u neden dövdüğü ise diziye olan merakı artırdı.

GÜÇLÜ KADRO!

Adeta ünlüler geçidine dönüşen dizinin oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Serra Arıtürk, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen gibi usta isimler yer alıyor. 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' dizisi 28 Şubat tarihinden itibaren her çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarıyla izleyicisi ile buluşacak.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • leyla gencer 2 ay önce Şikayet Et
    adam kadını döve döve hastanelik etti.konu adlıyeye taşındı ama yıne başrolde yine başrolde..demekki değişen hiçbir şey yok turkiyede..kadın hala aynı yerinde yuzyıl öncesi gibi.ancak seyırci gereken cevabı verir bu mahlukata..kanal d yede yakışmadı bu adamın başrolde oynadığı dizi..inşallah batarsınız..
    Cevapla
  • serol 2 ay önce Şikayet Et
    eğer bu diziyi haber yapmasaydınız haberimiz bile olmayacaktı ne beklemesi
    Cevapla
  • İbrahim 2 ay önce Şikayet Et
    Böyle dizeler belli ya başroldekiler kadın kocasını aldatıyor yada koca karısını aldatıyor
    Cevapla
  • HanYavuz 2 ay önce Şikayet Et
    Bırak beklemeyi, Ben hiç duymadım bile
    Cevapla
  • Adam 2 ay önce Şikayet Et
    Yoo beklemıyoduk. Biz kurtlar vadisini beklıyoz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu