Canlı yayında gözaltı! Müge Anlı’da emniyet devreye girdi!

Merakla takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde flaş bir gelişme yaşandı. Kayıp olarak aranan Hasan Çelik'in aracında iki kişi tespit edildi. Canlı yayına çağırılan ve aracı sattıkları iddia edilen iki kişi gözaltına alındı…

Canlı yayında gözaltı! Müge Anlı’da emniyet devreye girdi!
Canlı yayında gözaltı! Müge Anlı’da emniyet devreye girdi!
GİRİŞ 01.02.2024 14:02 GÜNCELLEME 01.02.2024 14:22
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarının gündüz kuşağında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü canlı yayınında emniyet ekipleri devreye girdi. Bir süredir kayıp olan Hasan Çelik olayı ile ilgili programa çağırılan iki kişi gözaltına alındı. Ortalıkla bulunmayan ve şüpheli durumda olan aracın içerisinde görülen kişiler aracı sattıklarını iddia etti. İşte, Müge Anlı’nın son bölümüne ilişkin detaylar!

Uraz Kaygılaroğlu'nun en acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu…Uraz Kaygılaroğlu'nun en acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu…

Acun Ilıcalı çileden çıktı! Konseyde ipler gerildi…Acun Ilıcalı çileden çıktı! Konseyde ipler gerildi…

EMNİYET EKİPLERİ DEVREYE GİRDİ!

Ankara'da kaybolan Hasan Çelik isimli kişinin bulunması için kardeşi, yengesi ve yeğeni Müge Anlı'nın programına gelmişlerdi. Canlı yayına gelen Hasan Çelik'in eşi Seher Çelik ve kızı Şerife Hanım, Müge Anlı’ya bir türlü bulamadıkları arabaya dikkat çekmişlerdi. Anne-kız bir süredir ortada olmayan arabada iki kişi gördüklerini söylediler.

Haftalardır izi aranan şüpheli araçta görülen bu kişiler, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çağırıldı. Aracı elden çıkardıklarını söyleyen iki kişi, Müge Anlı’nın canlı yayınında emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındılar.

Gerekirse simit yenecek demişti! Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan reklam geliri!Gerekirse simit yenecek demişti! Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan reklam geliri!

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • AYRANMEN 2 ay önce Şikayet Et
    adamın karısından ve kızından bir şey çıkacak hiç güven veren insanlar değiller
    Cevapla
  • Tepki 2 ay önce Şikayet Et
    Müge'de olmasa suçlular sokaklarda fink atacak demek..!?
    Cevapla
  • Gülizar 2 ay önce Şikayet Et
    Allah müge anlı gibilerin sayısını artırsın Allah onu korusun
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    emniyetimiz dava önceden çözülüyor programda bir nevi reality sohw
    Cevapla
  • reis 2 ay önce Şikayet Et
    ***ahmet*** sen öyle san
    Cevapla
  • ahmet 2 ay önce Şikayet Et
    öyle değil. dava çözülse niye tv ye çıksınlar. çoğu suçlu zaten TV de itiraf ediyor. polis stüdyoda tutukluyor. Belki polislerin konuşturma yöntemleri müge anlı kadar etkili değildir.
    Cevapla
  • niksarlı 2 ay önce Şikayet Et
    Allah aşkına ne olur ya şu proğları durdurun artık...
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    yav izlememişsiniz konuşuyorsunuz. adam 75 gündür kayıp ne karısı ne kızı arıyor. kocası için gittiği gibi gelir diyor. emniyet şikayet yok adamın eşini niye arayalım diyor. boş boş konuşmayın
    Cevapla
  • Saban 2 ay önce Şikayet Et
    neden kaldirilsin, yavas giden Hukuk sürecini hizlandiriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı