Ünlü oyuncunun takıntısını duyanlar inanamadı! "Hiç hoşlanmam!"

İbrahim Selim'in programına konuk olan Bergüzar Korel, kendiyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. En son Düğüm dizisi ile dijital platformda sevenleri ile buluşan oyuncu, takıntılarını anlatınca izleyenlerden tepki aldı!

Ünlü oyuncunun takıntısını duyanlar inanamadı! "Hiç hoşlanmam!"
Ünlü oyuncunun takıntısını duyanlar inanamadı! "Hiç hoşlanmam!"
GİRİŞ 09.04.2024 14:01 GÜNCELLEME 09.04.2024 14:03
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Halit Ergenç ile uzun süreli güzel bir evliliği olan Bergüzar Korel, en son ailesiyle birlikte Londra'ya taşınmıştı. Dizi projeleri için ise Türkiye-Londra arası gidip geliyordu. En son projesi Düğüm dizisi ile sevenlerinden beğeni toplayan Korel, katıldığı programda yaptığı açıklamalarla gündem oldu!

Filiz Akın açıklama yaptı: 'Hepinize teşekkür ederim!'Filiz Akın açıklama yaptı: "Hepinize teşekkür ederim!"

YOK BÖYLE TAKINTI DEDİRTTİ!

İbrahim Selim'in YouTube programına konuk olan Korel, mevcut takıntılarını itiraf etti. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamalarla sosyal medyadan da tepki aldı.

Gönül Dağı'nın Dilek'inden gururlandıran ödül! Gülsim Ali ekranlara geri mi dönüyor?Gönül Dağı'nın Dilek'inden gururlandıran ödül! Gülsim Ali ekranlara geri mi dönüyor?

"Takıntılarım var. Ben kimseye dokunmayı sevmem, öpmem kimseyi, bana dokunulmasından hiç hoşlanmam. Benim takıntılarım var. Uçağa binmeden önce story paylaşmam eğer uçak düşerse son hikayesi buydu diye haber olmasın isterim. Story yokken de havalimanındaki kameralara bakıyordum, son geçişe."



Bergüzar Korel'in takıntılarını duyan sosyal medya kullanıcıları; "Millet de sana dokunmaya bayılıyor!" , "Ne büyük dertler varmış!" , "Uçak düşünce herkesin derdi senin son paylaştığın olacaktı zaten!" , "Yazık akrabası, arkadaşı yok herhalde hiç!" şeklinde yorumlarda bulundular...

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Hisar 2 hafta önce Şikayet Et
    hic sevmem bunlari
    Cevapla
  • Yersen 2 hafta önce Şikayet Et
    Nasıl çoçuk yapmış acaba...
    Cevapla
  • Pes doğrusu 2 hafta önce Şikayet Et
    Dizi çekimlerinde rol arkadaşına hiç mi dokunmamış veya dokundurmamış ilginç.
    Cevapla
  • Ahmet 2 hafta önce Şikayet Et
    Benim hiç anlayamadığım yahu bu insancıkların özel hayatlarını gündem yapan basına inanın acıyorum niye bu bücürlerl büyütme ye çalışırlar
    Cevapla
  • HAKAN 2 hafta önce Şikayet Et
    Yalan dünyaya o kadar çok kaptırmış ki kendisini ahirete giderken hâlâ aklı bu dünyada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza